Met je ogen dicht zie je ook veel

P1170258

Als je genoeg indrukken op doet kun je ze met gemak door laten echoën in je hoofd.
Dan hoef je niet je ogen open te hebben om veel te zien. Inbeelden, fantaseren, dromen. Daar kom je ver mee zegt papa. Het is ook een goede basis om grapjes te maken. En dat doe ik graag.
Ik ben al twee.
Dus.

Ik kan dat ook. Ik hoef maar te kijken naar iemand en ik wordt al heel vrolijk! Zeker als ik Siebe zie op de iPad. Ik ben dus één van die kinderen die niet beter weet dat je mensen altijd en overal onder de knop hebt. Dat wordt alleen maar meer. Straks knipper je een keer met je ogen en dan zie je ze met je bril.

P1170252 P1170249 P1170247

Ik word dan zo extreem vrolijk. Ik kijk dan wel naar Dzjez om te kijken of hij ook wel plezier heeft, nou dat kun je hem absoluut toevertrouwen. Ik zal eerlijk zijn: Ik hou van Dzjez.

Dat mag ook best wel eens gezegd worden. OK, soms zit hij er ongeluk op m’n hoofd, maar door de bank genomen zorgt’ie dat ik genoeg speelgoed heb, aandacht krijg en grapjes in m’n oren.

Ik besef me dat ik nog een behoorlijk stukje moet groeien om net zo groot als papa te zijn. En dan bedoel ik niet alleen m’n voeten. Dat zou wel heel raar zijn, zulke grote voeten en een klein lijf. Voordeel is dan wel dat je niet snel omvalt als het HARD waait.

P1170257

En dat deed het! Daarom ben ik samen met papa naar de winkel geweest om een lat te kopen en de achtertuindeur te maken. OK toen we thuiskwamen ging ik in bed (nadat we eerst naar de supermarkt zijn geweest, waar ik al racend met de minwinkelwagen door de winkel ben gegaan).

We gingen op de fiets en zo nu en dan werden we achteruit geblazen door de wind. Gelukkig zat ik vast met een gordeltje!

Ik ben ook nog met Dzjez in bad geweest en het is raar! In bad zitten is moeilijker dan op de grond. Ik plompte zo ondersteboven! Gek, maar dat komt wel. Zitten in bad.

Vanochtend hebben we samen gezongen. Nou ja Dzjez en ik kijk dan blij en Dzjez trekt m’n hand omhoog. Ik wil graag groot worden. En ondertussen is er zo veel om naar te kijken en van te genieten!

P1170268

En ondertussen ruikt het lekker in huis.

Mama maakt sticky ribs. Ik heb het nog nooit gegeten, maar wacht maar tot ik tanden heb! Grrraaauw!

P1170271

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s