Aardbeienjamneus en citroenbroek

P1170273

Sons laat ik me voor de titel inspireren door de gebeurtenissen van de dag, een andere keer door een foto.
Vandaag was beide.

Laat ik beginnen met het laatste. Jay had vanochtend één van mij lievelingsbroeken aan. De gele citroenbroek Die heeft papa ooit gevonden in de kringloopwinkel en nu heeft Jay hem gekringloopt! Kijk hem eens zitten! Mooie broek en lieve ogen. Dat is mijn broer. Daar hoef ik niet meer over te zeggen dan dat.

Daar over gesproken!
Ik heb Dzjez vandaag ook gezien. En gehoord.
Wat er precies is gebeurt…
Hoe het precies is gebeurt…
Waardoor het precies is gebeurt…
Ik weet het niet, maar wat ik wel zag is dat er aarbeienjam uit z’n neus liep die zich vermengende met tranen uit z’n ogen. Ik wist niet dat dat kon, en Dzjez ook niet en hij was er helemaal niet blij mee. Gelukkig werd hij door iedereen die beschikbaar was, getroost en dat hielp.

Vrij snel werd hij weer rustig, z’n neus stopte met de jam en de rust keerde weder. Het heeft wel indruk op hem gemaakt. Hij heeft er nog veel over gepraat> Ik hoorde hem tegen papa praten over huis, neus, auw. Nou, Ik bedoel maar.

Pijn is maar betrekkelijk en geeft uiteindelijk het signaal dat je gezicht langer is dan je wangen en dat pijn weer weg gaat ook!

Ik was wel blij dat mama er was. Die zag er lekker uitgerust uit! Ze had een fijn dagje voor zichzelf. Ik zeg: Een dagje vrij is altijd fijn!

P1170275

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s