glijblokkenbaandoos

Als je met z’n tweeën een blog schrijft moet je soms wel heel creatief zijn met de titels.

IMG_7889

Nu dus, want ik heb op de glijbaan gegleden en Jay heeft met de blokken gespeeld. Ans als ik zeg van de glijbaan af, dan bedoel ik ook van de glijbaan af. 30 keer op zijn minst. En niet gewoon zitten op mijn billen maar bovenaan omdraaien en dan achterstevoren naar beneden. Roetsj!

Ik ben ook een keer met m’n hoofd eerst naar beneden gegaan en ik kan je zeggen, dan heb je snel je mond vol zand…. Dat krijg je ook als je op de schommel zit en je laat ineens je handen los (de grote jongens doen het ook!) en dat gaat veel sneller dan je denkt. En dan heb je je mond pas echt vol zand. En je neusgaten ook!

Ik kan nog niet schommelen.

Maar wel wiegen en wiebelen en dat is dus mijn manier om vooruit te komen en de blokkendoos van Dzjez te ontdekken. Blokken zijn cool, alhoewel het echte toren bouwen nog even op zich laat wachten.

P1170593

Ik ben zo blij trouwens dat mijn oog niet meer spontaan traant! Dat voelt goed en ik kan goed kijken.

Ik ben gisteren ook nog in bad geweest, maar er is iets veranderd ten opzichte van vroeger. Ik vind liggen in bad ineens een stuk minder leuk! Gek hè, dat je als mens en baby dus best snel kunt veranderen, maar ik denk maar zo. Dat kan allebei de kanten op gaan, dus binnenkort is er iets wat ik nu niet leuk vind, dat ik straks wel weer wil. Zo zie je maar.

Trouwens Puk was er vandaag eerder dan wij en dat weet ik omdat ik de papa van Puk zag. Die herken ik direct en op afstand! Zonder Puk en dat betekent dat Puk al binnen is. Dus als ik binnen kom is ze daar en springt op van vreugde en roept “Dzjez!” Dat zijn nog eens leuke binnenkomers. Jeej!

Een leuke thuiskomer was dan weer mama die kadootjes had gekocht in de kringloop winkel. Niet dat ze daar echt in kringetjes lopen hoor, maar je kunt het wel als je wilt…. Mama deed dat ook en kwam naar buiten met leuke kleertjes (roze overhemd met korte mouwen, roze Polo en een stoere pilotenbroek) en 2 puzzels!

Mijn eigen puzzels maak ik in no-time, dus wordt de uitdaging groter met meer puzzels, en mama heeft dat goed in de gaten!

Oh ja, ik heb iets nieuw: Liggend lezen.
Foto zegt genoeg, maar het komt er op neer dat je het boek op een andere manier beleeft, plus het ligt wel lekker zo ook!

P1170596

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s