Blouse Brothers

P1170675

Dat is iets wat we beiden hebben (en ik helemaal!) gek op ben. Als ik het voor het zeggen had (en dat heb ik niet altijd) dan draag ik alle dagen een rode blouse. Die vind ik mooi en vraag me niet waarom. OK, je hebt het gevraagd: Papa draagt ze ook en dat komt omdat hij de juiste nek er voor heeft. Ik ook. Ik sta beter in een kraag dan zonder kraag. Kraagnek dus, en Blouse Brother van Jay.

Yep, heb ik ook.

Blousjes staan me nou eenmaal goed. Dan komen mijn lachende ogen beter uit! Haha! En ik ben een echte ontdekker, met een afwijking voor schoenen en sloffen. Maakt niet uit waar ze liggen, als ik ze zie WEEF ik er doelbewust op af, pak ze vast en stop ze in mijn mond. Ik weet niet wat dat is. Ik doe het soms zelfs als papa de schoenen nog aan heeft…

Verder ben ik ’s nachts aan het draaikonten tegenwoordig. Zo werd ik deze ochtend, opgekrold en overdwars, boven aan mijn bed wakker gemaakt door Papa, Dzjez en mama en het duurde echt best wel lang voordat ik me besefte dat uit uit was met slapen. Poeh hee!

P1170661

Ik mocht nog even snel in bad en mijn nieuwe-niet-leuk was er nog steeds. Ik vind het niet meer leuk om te liggen in bad. Het moest wel, want mijn weelderige haardos moest gewassen worden, dus. Maar ik laat goed merken dat ik daar niet blij van word. Gelukkig was het skinny-dipping en was ik er snel weer uit!

Gisteren heb ik ook muziek gemaakt. Luchtgitaar, luchtpiano en vooral luchtig. Het is een cool liedje van Mascha en de Beer en ik heb het zelf gevonden en het is mijn favoriet. Eén van de eerste dingen die ik af wil spelen.

Ik heb vandaag een leuke dag gehad op de crèche. Douwe en Puck zaten al klaar toen wij aankwamen en dat betekent: SPELUHN! Het was dan ook een dag vol animatie en blijdschap en dat terwijl President Obama in Amsterdam was (dit is voor de geschiedenis, als ik heel veel jaren later mijn eigen blog teruglees…. Dat moet eigenlijk wat zijn bedenk ik me nu. Misschien kan ik daar over 20 jaar of zo nog eens over schrijven. Dan schrijf ik dus dan wat ik vandaag denk dat ik dan ga schrijven…).

En we hebben een puzzel gekregen van Truus . Ik moet hem nog maken hoor! En dan ga ik later alle puzzels naast elkaar leggen en tegelijk maken. Dat is lekkerder dan 1 puzzel tegelijk.

Toen papa thuis kwam hebben we even GOED GEK gedaan. Dat is belangrijk (behalve met mijn hoofd tegen de tafel vallen, maar dat was de schild van de tafel!). HARD lachen en goebelen.

En ik ook! Ik krijg bijna de hik van plezier en denk vooral niet dat ik er niet aan meedoe! Vooraan sta, eh lig ik! Lekker HARD lachen voelt goed in de buik. Yeah.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s