Jarug

foto-1395910019826

Eén word je maar één keer en dat is vandaag.

En dat moet gevierd worden. Mama had koeken voor de leiding gekocht en Danoontjes voor de kindjes. Nou en dat hebben we gevierd. Dzjez was vanochtend al helemaal in de Jay-is-jarig-stemming en was al in zijn slaap aan het zingen (bij wijze van spreken dan hè).

Ik werd ook in de ik-ben-jarig-houding wakker. Opgekruld aan de bovenkant van mijn bed. Gewoon omdat het kan en ook omdat ik het kan. Kruipen met de slaapzak aan.

Ik was gisteren wel bek-af hoor. Niet veel gegeten, niet veel yoghurt en niet veel melk en dan de hele nacht doorknoeren! Goed uitgeslapen voor mijn verjaardag om er optimaal van te genieten. We hebben het goed gevierd met hoed en zang, waarbij Dzjez de allerhoogste noot heeft gezongen. Daar is hij goed in. Elvis Dzjesley, die wordt later nog beroemd!

image_3

Op de crèche waren ze ook blij. Puck, Douwe, Chloe en de rest. Zingen uit volle borst. En een leuk stukje van Manja en Monique, mijn eigen M&M (J. de Jonge = mama dus):


 

Beste J. de Jonge,

Hierbij sturen wij u het verslag van Jay Nol over donderdag 27 maart 2014.

Wat een feest vandaag! Je bent 1 jaar geworden! Gefeliciteerd lieve Jay!Dat hebben we gezellig gevierd. Met liedjes, een feestmuts, een cadeautje en een heerlijke traktatie! Dat ging er bij iedereen smakelijk in! En je was helemaal blij van alle aandacht! Het was erg leuk om te zien hoe er een brede glimlach op je gezicht verscheen toen we je feestmuts opzette!

Na je feestje hebben we de paashazen afgemaakt en hebben we met de keukenspullen gespeeld. Het samen delen en samen spelen is soms nog wel wat moeilijk bij de Egels! Maar de kinderen beginnen al heel goed aan te geven dat een ander kindje het niet af mag pakken! Tussen de middag heb je maar een uurtje geslapen. Wie weet haal je dat morgen bij mama weer in! En anders vanmiddag nog even!

Vanmiddag gaan we lekker genieten van het lente-zonnetje! En we boffen want het weekend ziet er ook heel goed uit met veel zon!

Fijn weekend allemaal vast!

Liefs van Manja & Monique


Ja, 27 maart gaat nooit meer hetzelfde zijn, want ik ben er op geboren!
Het is 5 dagen lente en dit weekend gaat de klok een uur terug en het wordt mooi weer.
Jay-haaa!

image

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s