Samengevat

P1170716 P1170707 P1170734 P1170696

Soms zijn 3 foto’s genoeg om een weekend samen te vatten.

Het was mooi weer, wij hebben een voortuin tegenwoordig, dus zitten we daar als de zon schijnt. En dat deed hij! Dat begon vrijdag al en dat was een verrassing. Net zo groot bijna als Olpa en Olma die ineens op de fiets voor onze neuzen en neusjes (met name Jay). De auto was bij de autodokter en de hele dag thuis zitten was ook niks, vandaar dus. De les is dan dat een elektrische fiets ook wel leuk is… We hebben vis gegeten voor lunch en natuurlijk grappen gemaakt.

Zaterdag was weer lekker vroeg voor mij en dat beteken Fiessie, maar papa denkt daar anders over. Eerste melk, boekje lezen en knuffelen. OK, als hij dat wil doe ik dat eerst en dan Fiessie kijken. ik blijf gewoon lief vragen en uiteindelijkk gaan we kijken. Jeej!

We hebben best een drukke dag gehad, want eerst ben ik met papa naar een zekere Bert geweest om de nieuwe kompjoeter eh, een nieuwe kompjoeter te halen voor thuis. 1.000.000.000 EmBees en dat zijn veel foto’s! Ik liep al vast naar binnen en toen naar boven, want dat zeiden ze, dus ga ik maar voor. Daarna heb ik beneden gekleurd met Ans terwijl papa Bert aan hetvertellen was hoe hij zijn ander kompjoeter moest doen. Typisch papa. Mama werd er ongerust van.

In de auto was ik al in slaap gevallen en ik vond het goed om boven (na een klein flesje) verder te slapen.

‘ s Middags, nadat ik wakker was natuurlijk, zijn we naar Evelyn gegaan om MIJN kasteel te halen. Dat zag er toen nog niet uit als een kasteel, maar grote stukken plastic, dus ben ik trampoline gaan springen.

Ik was gewoon thuis bij mama in de tuin of in bed. In de tuin kan ik echt bjusterbaarluk kruipen! Ik ben razendsnel en zie geen beperkingen, alleen maar mogelijkheden (behalve het hek, maar dat komt nog wel). Ik kan ook gaan zitten zelf, alhoewel ik niet goed weet hoe.

Het was een beetje een rare dag, want overdag was ik super-OK, maar een beetje moe. Daarom legde mama me op tijd naar bed. En ik bleef maar slapen en slapen, maar ’s avonds, net nadat mama weg was naar het feestje van Evelyn, werd ik wakker en was zo warm als een gloeilamp op 330 Volt.

De thermometer schrok er van ! Zo maar 40.1 graden. Een zetpil en een beetje wiegen was genoeg en mijn ogen voelen weer dicht. Onrustige nacht, maar ’s Ochtends weer OK.

Ik ook, op tijd weer op (alhoewel de klok vooruit was gezet!) en met de blokken spelen.

OK, ik hou het kort, want het is al laat, maar het was een lekker relaxte dag. Blokken, boekjes, iPad, kasteel en veeeel slapen!

Dat kasteel (of huis is gewoonweg gaaf). Je kunt er in en ramen open en dicht doen en roepen.

P1170721

Gek hoe zo’n dag voorbij glijdt. Of kruipt als het mooi weer is. Ik ben nog niet helemaal joepiedepoepie hoor. Het grootste deel van de dag is er niks, maar aan het eind van de dag heb ik even een dipje. Ik heb linksboven een tand die boven komt. Een wit puntje in een helrode omgeving van tandvlees. Morgen ist’ie er door!

Gelukkig herstelde ik na een goed slaapje en heb ik spontaan een heel bakje eten leeggeten. Dat is een goed teken. En daarna nog een heel bakje yoghurt. En toen…?

Toen ging Hotze botsen!

Neeeej, we gingen in bad! Samen en dat is leuk. Papa heeft eerst Dzjez voorgelezen en daarna mij… Maar ik wil gewoon het boekje afpakken! Ik zit wel gewoon recht op hè! Ik ben al groot. En toen…

P1170728 P1170726

Toen ging Hotze botsen?

Neeeej, toen was het tijd om maar bed te gaan! Eerst afdrogen en nog een een mooie aankleedkussenfoto maken, Zoals Dzjez die ook heeft.

DSC_8128 P1170740

It wie wer in moaie dei.


 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s