Oppepertje

P1170743

Ja, je leest het goed: Op – Pepertje.

Allereerst moet ik even zeggen dat ik me niet in de war heb laten brengen door het uur vooruit. Ik ben gewoon om 7 uur wakker geworden. Nieuwe tijd, welteverstaan. 6 uur oude tijd. Eigenlijk maar goed dat het zo was, want in de oude tijd waren er bepaalde mensen niet in hun hum geweest.

Ten tweede moet ik zeggen dat we naar de crèche zijn geweest en dat was weer als vanouds! Veel gespeeld en gelachen en lekker buiten. Moet misschien morgen maar een korte broek aan als het weer zulk lekker weer is. Nu krijg ik er zwetende knietjes van.

foto-1396276704866

Ten derde ben ik nog even met papa naar de winkel geweest toen ik met mama en Jay terug uit de crèche kwam. Ik met kleine winkelkar en die enorme berg bananen op de grond was wel heel raar! En die meneer zij dat het weg ging, naar de apen. En papa zei: Zonde! En die meneer zei ja en gaf mij vervolgens een gratis banaan. To be a monkey or not to be, ik eet de benaan in 3 happen op. Bolle wangen en een blij gezicht.

IMG_2648

Tot slot wilde ik niet eten, maar wel Teletubbies kijken en die combinatie is volgens papa NIET grappig. Ik kijk naar rijst en een ondefinieerbare kleur, had papa gemaakt Ajam Pangang mét Spaanse Peper….

Mama zegt nu ook: Hapje, en ik neem een hapje, want ja ik wil wel Teletubbies kijken, en … het was MMMMMMMMM! Ik nam daarna zelf nog een hap en nog één en ik heb het niet allemaal opgegeten, maar vond het lekker.

Mij zie je op de achtergrond terwijl ik yoghurt eet! Ik heb al gegeten en het was zo’n dag die je doorkomt met een gevoel dat balanceert tussen zwemmen in stroop en vloeibaar water. De ene keer gaat het moeizaam en zwaar en de andere keer licht en fruitig. Meestal fruitig gelukkig. Niet te veel geslapen, niet te veel gegeten, maar meer dan voldoende gelachen!

foto-1396277250960

Na het eten was ik wel klaar. Ik kon bijna niet meer zitten van moeite, maar da maakt niet uit. Mijn bed zingt al zacht uitnodigende liedjes en ik voel welhaast het zachte matras in mijn rug.

Een flesje hoefde niet meer, een korte maar intense knuffel wel en dan met gezwinde spoed naar dromenland.

Slaap lekker Jay!

Ik ben niet veel later, na yoghurt en een verrassings-verjaardags-Danoontje! MMMMMM en dan met een grote fles naar bed!

It wie wer in moaie dei.


 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s