MOVES

P1170918

Gisteren kwam papa onverwacht vroeg thuis.
ik lag te slapen hoor, maar ik had al een paar keer aan mama gevraagd, wanneer komt papa? Alsof ik het wist en ik wist het niet! Echt niet. Dus was de verrassing des te groter toen hij me uit bed haalde. En wakker maakte, want ik was een deuk in mijn matras aan het slapen!
Alsof ik dagen niet geslapen had.

We gingen naar de winkel om Paasinkopen te doen en we waren niet alleen, maar wel de leukste, dus.

In de AH was een joekel van een Paashaas en na een initieel angsthaasmomentje, was het ijs gebroken en kwam ik er achter dat als je op de gele knop druk te Paashaas begint te zingen! Leuke liedjes en dat betekent dansen. Papa en mama kunnen gewoon hun gang gaan, want ik blijf hier. Bij de zingende Paashaas! Helaas heeft papa alleen een foto genomen van mij in een auto van Sesamstraat.

’s Ochtends waren we ook al naar de dierentuin geweest met 5 boterhammen die we allemaal opgegeten! Buitenlucht maakt hongerig. En regen maakt nat! Want dat geluk hadden we ook nog, Jiehaa.

P1170915

Dzjez durft al weer 2 millimeter dichter bij de dieren te komen. Dat gaat de goeie kant op, over 2 jaar kan’ie ze aanraken.

Daarna gingen we snel naar huis om de boeken van de bibliotheek op te halen en weg te brengen. Als we te lang wachten, kun je uiteindelijk het boek zelf kopen.

Mama kromgebogen over het stuur, wij met de haren in de wind snel naar binnen, snel naar buiten en dan naar de bieb. Maar die was dicht. Nou ja! Dan gaat het om maar om de kilometers. Goeie training.

Toen we thuiskwamen ware we allemaal MOE en gingen tevreden slapen met een flesje.

…;-)

En toen was ik wakker en papa was beneden en Dzjez sliep nog. Dat kan dus ook.

Na de winkel gingen we naar huis en wij waren allemaal nog goed wakker en nog niet echt honger dus konden we nog wat leuke dingen doen. Daar hebben we dan weer filmpjes van gemaakt!

Oh ja, nog een foto uit de oude doos, gewoon omdat’ie leuk is en omdat het kan!

P1170759

En mama heeft kip gemaakt en dan gaat ze in weer en wind naar buiten om in de tuin verse kruiden te halen. De kip snapt er zelf niks van, maar hij smaakt er veeleer lekkerderer door!

P1170919

 

 

En deze foto is van mij toen ik net wakker was en mijn overheerlijk flesje kreeg met The Highwaymen op de achtergrond! Melk smaakte nooit lekkerderer.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s