Bekijk het maar

P1180064

Ik ben gisteren met mama gaan winkelen en alle mensen kijken naar me en zeggen dat ik zo schattig ben….
Ik ben helemaal niet schattig! Ik ben een stoere, onafhankelijke, avontuurlijke baby! Die heel goed weet wat hij wil en dat ik toevallig van die schattige krulletjes aan de zijkant van mijn hoofd heb is gewoon camouflage! Ik ben een wolf in schaapskleren. Dus.

Siebe en Zelda zijn er! Die kwamen donderdag al aan. En niet zo maar aan, ze kwamen aan op de crèche! Ze kwamen ons ophalen met papa! Wij waren buiten want het was heerlijk weer weer! Ik was aan het spelen met een baby en probeerde die baby te leren kruipen. Het ging nog niet.

Zeldaaaaaah.
Siebuuuuuh!

Wat een verrassing! Alleen was de reactie  meer in mijn hoofd dan aan de buitenkant. Ik was zo onder de indruk dat ik er stil van was…. Jaja, dat kan ook, ik die stil ben.

Samen op de fiets naar huis, in de zon, door de vesting, dat is pas fijn! En toen we thuis kwamen was mama er ook bijna, dus dubbele pret en blijdschap en liefde bovendien!

Ze hadden ook kleuterspeelgoed uit België meegenomen. Heel veel Uno, dat is een soort LEGO met hele grote noppen. Blokken en karretjes en een buigzame rups, dus heerlijk om mee te spelen voor mij en Jay (natuurlijk is het MIJN speelgoed en vind ik het h e l e m a a l niet erg dat Jay er mee speelt. Echt niet). Ik heb een hele grote mobiele toren gebouwd. Dat is heel handig als je ergens ineens een toren nodig hebt. Je weet maat nooit.

P1180055

Ik probeer langzaam aan te gaan staan door me op te trekken. Misschien sla ik de echte kruipfase wel over, dat scheelt. Trouwens, als je staat kun je ook meer zien. Zeker als je door het raam naar buiten wilt kijken. En daar gebeurde vanallus!

Siebe leerde mij skaten. Nog even en ik doe een driedubbele ‘loop’ met backflip en wheely. We zijn ook samen met David en Derk gaan skaten. Achter bij ons buiten. Dat zijn de buurjongens.

P1180045

En ik kon dat dus goed zien.

Mijn Jay-wave is nog steeds mijn favoriete voortbewegingsmethode en ik ga telkens sneller. Je hoort er zelfs een soort woosh-geluid bij tegenwoordig!

P1180035

Ik help mama ook met de was tegenwoordig. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met helpen in het huis. Dzjez doet het ook, maar dat gaat soms wel eens mis. Dan ligt alle was beneden alleen is het de schone…

Ik moet zeggen dat ik de voorlaatste nacht een zeer onrustige nacht heb gehad, waarbij ik om de 20 minuten wakker werd met veel kabaal en gebrul en papa en mam dus ook. Ik weet niet of die er heel blij meer waren, maar toen ik uiteindelijk bij hun in bed lag, ben ik als een blok in slaap gevallen (voor de pedagogen onder ons: De afgelopen nacht heb ik in mijn eigen bed geslapen en ging het gelukkig weer helemaal goed!)

Het gevolg was wel dat ik de dag er op behoorlijk moe was en ’s middags lekker ging slapen….
NOT! Ik lag in bed maar was het er niet mee eens en gin brullen tot ik weer op kon staan. Moest ook wat overgeven. Weet niet of dat van boosheid, ziekheid of tandjes en kiesje was, maar het luchtte wel op.

P1180044

In ieder geval was er voldoende gezelligheid beneden met Siebe en Zelda….
Of met papa op de piano

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s