Splits

P1180066

Wij waren naar Drachten en mama en Jay waren thuis.

Dan beleef je dus verschillende avonturen en deze keer mag Jay beginnen:

Ik was met mama in de tuin. De achtertuin om precies te zijn en ik kroop gezellig heen en weer want er is veel te zien en het is mooi weer. Ook was er duidelijk een geluidje te horen en op een gegeven moment zagen we (mama en ik) een vogeltje het vogelhuisje invliegen.

P1180073

In het vogelhuisje was het een drukte van gepiep en de wormen en andere voedingswaren die het mamavogeltje mee naar binnen bracht vond gretig aftrek bij de jonge piepvogeltjes.

Een waardig fotomomentje dus en mama zat klaar met de camera in aanslag, maar…

Elke keer als het vogeltje aan kwam vliegen en mama afdrukte was de vogel al binnen. Het gevolg is dus deze foto met een vogelhuisje en mooie bloemen op de achtergrond en de uitdaging voor je fantasie er een vogeltje bij te bedenken.

Wat we trouwens vergeten waren is de foto van ons die door Siebe en Zelda van de creche zijn gehaald. Bij deze dus.

IMG_2795 IMG_2796

Ik daarentegen was eerst, samen met Siebe en Zelda, bij Pake en heb daar geen vogeltje gezien. Wel een Swannie en die heb ik dan ook maar een bosje bloemen gegeven. Na de gebruikelijke formaliteiten (hallo en dag dus) zijn we weer op avontuur gegaan in de schuur en ut Hiem.

Daarna gingen we naar Beppe en die heb ik ook een bloemetje gegeven, om vervolgens met papa het gras er af te rijden! Ik heb daarna gereden met de kinderwagen en gespeeld met de poppen…. Dat is leuk en doet me denken aan Jay!

We hebben soep gegeten en ik heb ook een poes gezien.

Daarna gingen we naar Tessa (en Nynthe en Senn) en ik heb haar eerst een bloemetje gegeven, want ik was toch bezig. Verder was er een poes, en zodra die op mijn netvlies kwam was ik weg.

Met veel kabaal.

Aan het eind van de dag tolereerde ik de poes iets meer en durfde in een straal van 2 meter te zijn, maar… alles groter dan 2 centimeter en een hartslag is nog niet mijn favoriete tijdverdrijf…

We hebben HARD gespeeld en we zijn naar de speeltuin geweest en hebben patat gegeten en fiessie gekeken (geen Zandkasteel maar iets anders) en gek gedaan. Mooi dus.

5a7a3c9422664e201960153a903148d1

Ik heb ook nieuwe kleertjes via Tessa.nl gekregen en dit is de foto om te kijken of mama het wel leuk vond. Ja dus. Ze vind dat Paarse me goed staat! En zij kan het weten.

IMG_2820

Toen we naar huis reden en ik m’n pyjama aan had, ben ik in slaap gevallen. Thuis heb ik eerst een flesje gedronken en toen ik ging slapen heb ik eerst nog heel veel gebruld. Gelukkig niet midden in de nacht (denk ik). Periode zeker?

Ik heb geslapen als een beer tijdens de winterslaap. Diep en rustig, maar niet voordat ik met mama geknuffeld heb en met de LEGO heb gespeeld. Die UNO is echt leuk om mee te spelen. Het treintje, de rups. Ik kruip door het hele huis en oh ja:

We hebben nog een paar rare beesten op de foto!
Ik weet niet waar die vandaan komen, maar weet zeker dat Dzjez zich een hoedje in de hemel schrikt!

(ikgagewoonnietkijken.nl)

Anyway, Siebe en Zelda zijn gisteren weer vertrokken en ik begrijp het concept. Dan gaan ze naar hun andere huis en ze komen vanzelf weer terug. Maar mis ze wel.

Zelda moest zingen en dan ben ik trots op haar! Zo cool een zingende zus. Lijkt wel een Suske en Wiske titel. Later als ik groter ben ga ik mee!

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s