ZWEM

P1180090

Vandaag gingen we zwemmen!
Zwemmen?
Ja, want papa vond dat het al weer veel te lang geleden was dat we zijn gaan zwemmen en hij heeft gelijk!

Het grappige is dat ik het al weer bijna verleerd/vergeten was. Water, en zo veel, dat is behoorlijk indrukwekkend. Gelukkig is mama er om me door de die eerste druppels heen te helpen.

Daarna heb ik me kostelijk vermaakt met zingen, klappen en dansen in het water. Eén keer was ik een beetje bang, toen kwam 1 van de juffen veel te dicht bij… toen moest ik huilen. Een beetje en daarna was het weer goed.

Thuis was ik behoorlijk op en ging naar bed zodra papa ging werken. Ik weet nog dat ik naar boven ging, maar de laatste trede heb ik niet meer meegemaakt. 3 uurtjes knoeren!

Ik moest er niets van hebben. Alleen het pierebadje met 5 centimeter water, emmertjes eendjes en bootjes. Iets anders wil ik niet!

Maar met die spulletjes spelen is leuk en als iets leuk is, heb je geen benul van de speel-goed chantage die er plaats vindt. Voordat ik er erg in had zat ik op de eerste trede van de trap.
En op de tweede trede.
En de derde trede.
Tussen zingende kinderen in en ja, dan doe je mee. Papa d’r bij, mama op de achtergrond en voordat ik er erg in had zat ik in het diepe! Hard zingen en meedoen, met een lichte spanning in de ogen en een snik die paraat zat in mijn keel, voor het geval het nodig was in onbedaarlijk brullen uit te barsten, maar ik bleef stil.

En om eerlijk te zijn vond ik het zelfs een beetje leuk. Ik heb ook het parcours gedaan van bal gooien, gietertjes en mat lopen. En als klap op de vuurpijl….ben ik niet van de glijbaan gegaan. Dat dan weer niet.

Wel douchen nota bene! Ik de man die thuis bang is voor de druppel uit de douche die op mijn hoofd kan vallen, werd besproeierd van voor en van achter. En eigenlijk vond ik het leuk!

Ja zwemmen is weer leuk en nu maar hopen dat ik dat volgende week ook nog weet!

Oh ja, nog leuke dansfilmpjes.

En oh ja, Evelyn, Lauren en Philine kwamen langs en we hebben gespeeld in de speeltuin. Het weer was weer precies goed en we hebben veel plezier gehad. Evelyn zegt dat ik op papa lijk. Ik lijk vooral op mij!
Jay!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s