Voor eens en voor altijd

P1180255

Een dromedaris is ook een kameel, alleen heeft hij 1 bult en staat altijd te dromen.
P1180249Dat is het verschil.

Een kameel is geen dromer, die is daar veel te rationeel voor (logisch, want die is de hele dag bezig met 2 bulten in plaats van 1 en dat is een hele opgave, zeker die kamelen die wij hebben gezien in Naarden. Dan hebben 2 bulten niet zo veel zin, want om de 3 dagen kun je met je bek in de lucht staan om de regen op te vangen en dan heb je nooit dorst….)

Een Dromedaris dus wel. Die kan de hele dag voor zich uit staren en denken over palmbomen en pootjebaden en zo van die dingen. En als hij of zij kon, zou die verhalen schrijven, maar al snel komt een gemiddelde dromedaris er achter dat zijn poten niet geschikt zijn om mee te schrijven, dus droomt de dromedaris dat hij wel zou kunnen schrijven en zo voort….

Lief hè, die kleine kameel!

Wij waren aan het fietsen naar Muiderberg. Ik achterop bij papa en Jay bij mama.

Ja, en ik ben dan veel aan het windhappen en daar zit soms een vliegje tussen. Dat is niet erg, want die zitten vol proteïnen en daar wordt je sterk van.

We zijn langs het strandje in Muiderberg gefietst en dat ziet er goed uit en is niet ver. Kan dus best zijn dat we daar eens naar toe gaan als het warm weer is, zoals vandaag.

Ik heb dus weer veel gekropen en dat is iets wat ik al goed kan. En snel ook. In een mum van tijd ben ik ergens anders en ziet niemand me meer.

Staan is nog wat lastiger, maar als ik de benen van papa in de buurt heb kan ik het al heel goed! Uiteindelijk gaat het me lukken en dan ben ik echt weg voor je het weet!

P1180252

 

Ik was in de speeltuin met papa. Er was een voetbalwedstrijd aan de gang en ik ben daarna op de evenwichtsbalk gegaan. Papa heeft het gefilmd, maar net niet die keer dat ik de hele balk heb gedaan! Dus zie je nu niet het stuk dat ik nonchalant maar vastberaden WEL heb gedaan.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s