Verzamelstaat

Er gebeurt zo veel de laatste tijd, dat mijn hoofd er niet altijd naar staat om blogs te schrijven en dit staat in tegenstelling tot het aantal blogverhalen dat ik meemaak. Want dat zijn er nogal wat.

in het kort zijn we bij opa en oma geweest in Katwijk aan Zee en daar was José! Dat is mijn nichtje en die had ik al lang niet gezien. Wel zien is dan extra leuk en zo hebben we veel plezier gehad. In de zee (zij er in en Jay ook en ik op grote afstand op het strand want ik ben niet zo van het water…) en later ook in de speeltuin.

En de dag er na waren we in Aerdenhout en daar waren mijn andere nichtjes Noa en Quin uit Bali! Ook al zo gezellig.

En ik zag ze ook weer en nu begrijp ik dat het mensen zijn en kan ik ook kruipen en schattig zijn. Ik heb een supelcool jasje gekregen van Irene. Knalrood. Staat goed.

En Siebe en Zelda waren er ook in eens. Papa was ze gaan halen in België en wij zijn met mama in de auto er naar toe gegaan en dan hen ineens daar zien is een grote verrassing! Supergezellig.

Nou kijk maar naar de foto’s!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s