Naarderbos(wandeling)

P1180526

Het was al mooi weer toen ik wakker werd.
En buiten ook.
Met een lach op mijn gezicht lag ik achterstevoren-binnenstebuiten in mijn bed toen papa binnenkwam.

Ik had een goeie nacht gehad en dus alle reden om vrolijk wakker te worden. Ik had namelijk gedroomd over de Teletubbies. Eerst had ik ze tijdens het eten gezien, en samen met Dzjez heel hard gelachen, en toen ik eenmaal in bed lag en diep sliep kwamen ze dus terug. We hebben samen grote avonturen beleeft.

Dat hebben we trouwens vandaag ook. We zijn naar de kinderboerderij geweest en ik heb gefietst. Niet langs de varkentjes, niet langs de konijntjes en zeker niet langs de veel-te-grote-kip die daar rondloopt. Ik heb het niet zo met levende dieren, hoe klein dan ook. Dat is een tijdelijke afwijking die ik met mijn broer Dzjez deel. Gedeelde angst is dubbele angst zeg ik altijd maar.

foto 2 foto 1

We zijn ook naar het Naarderbos geweest. Dat is een groot groen grasveld en daar kun je heerlijk zitten en met de bal spelen, totdat je ontdekt dat je moeder weg gaat met Zelda! Dat vind ik niet leuk, dus dan ga ik er achteraan en toen ontdekte ik WATER!

En als ik een keer water heb gezien en gevoeld dan wil ik vooral daar in en mee bezig zijn. Dat ik kopje onder kan gaan houdt me niet bezig en wijzigt ook niet mijn gedrag. Water is fijn!

Uiteindelijk moet ik er uit, en uiteindelijker gaan we naar huis. Met rode armpjes en wangetjes en een warme gloed.

Het was een mooie dag en vrijdag gaan we weer.
Want dan is het weer weer mooi.

Ik ben naar de kapper geweest en ik mocht in de auto zitten en heb niet gehuild.
Integendeel, ik heb ongeveer het wereldrecord kletsen verbeterd. Daar oefen ik dan ook hard op als ik wakker ben. De hele dag klets ik door, totdat ik aan het eind van de dag weer als een blok in slaap val.

Maar dat doe ik dan weer niet voordat ik een ongelooflijke hoeveelheid, vers gemaakte lasagne heb opgegeten. Samen met Jay een grote-mensen-portie. Lekkerrrr!

Daarna nog even lekker in bad om het zand af te spoelen, dan een flesje en het verhaal van Rinus de rommelige reus en BOEM, in slaap vallen!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s