Hulp in de huishouding

P1180537

Je kut het niet zo goed zien, maar ik ben naar de kapper geweest.
Het zit in laagjes.
En dan krult het beter. Dat kun je wel zien aan de achterkant, maar het is geen het-zit-goed-als-ik-opsta-coupe. Mijn haar is er nog niet aan gewend. De bedoeling is dat we het nu gaan kammen. Ik zal foto’s laten zien als het zo ver is.

We zijn zaterdag ook weer naar het Naarderbos geweest en daar hebben papa en mama foto’s van op Facebook gezet. Ik bedoel maar.

P1180532 P1180530
En wat dat betreft ben ik consequent: Ik ga niet naar het water. Ik kom zelfs niet in de buurt. Voor mij is het territorium de speeltuin/glijbaan, ons laken en de bakfiets. Van die bakfiets ben ik overigens twee keer af gevalln. BOOM, met een stuit. Gelukkig was het maar 2 keer en geen 3.

Ik was een beetje pieperig en dat kan vanallus betekenen.
Of ik ben moe, of gefrustreerd dat ik nog niet kan lopen, of ik krijg een tandje, of wil graag iets uitleggen en dat lukt nog niet.. Of een combinatie van alledrie. Tussen de pieperigheden door ben ik wel vrolijk hoor! Kan het alleen niet zo goed plannen.

Het was heel erg warm zaterdag, dus dan is het in huis ook erg warm! Gelukkig is de airco aan en voelt het redelijk koel. Plus daarbovenop, ik ben behoorlijk moe, dus val als de wiedeweerga in slaap! Warm of niet.

Zondag was het koeler en zijn we niet naar het Naarderbos gegaan, maar thuis gebleven en dat kwam goed uit, want ik moest nog een beetje helpen…

P1180539

Helpen met de vaatwasser en de beste manier om dat te doen is door er in te kruipen. Dan kun je namelijk goed bij. Kijk maar door hier te klikken. Verder help ik vooral van de wal in de sloot, maar het begin is er. Net als bij mijn eerste woordjes. Het ziet er naar uit dat mijn eerste woordje, naast, het woordje ‘ook’ is. Als iedereen aan het eten is, zeg ik ‘ook’ en dat betekent dat ik ook wil eten. Duidelijk!

Ik begrijp wel heel veel hoor! Alle namen ken ik en ik kijk direct in de goeie richting en ik begrijp uhuh en nee, alleen dan lach ik heel vriendelijk en ga gewoon door…
Ik hou je op de hoogte.

Ik heb trouwens nog gereden in de kar met Zelda. Lachen! Dan kijk ik echt trots en ben ik vrolijk!

P1180554

En we hebben nog in de speeltuin gespeeld. Op de glijbaan en een poging tot fietsen, maar ik had niet heel veel zin. Moet niet fietsen! Genoeg andere dingen toe doen.

Ik ben nog van de glijbaan geweest:

Aan het eind van de dag ging Zelda weg. Naar haar andere huis. Maandag op bezoek bij Siebe in Frahan, het uiterste puntje van België. Ik denk dat ik haar wel ga missen!

P1180551

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s