Over de schutting

foto 3

Het is een belangrijke gebeurtenissen week geweest:

Allereerst heb ik echte jongensonderbroekjes, want ik ga proberen luierloos te worden. Ik heb er heel veel, want er kan behoorlijk wat mis gaan op een dag, maar ik heb wel in de gaten hoe het moet. Als ik geen luier aan heb, ga ik naar de wc en als het niet zo is, vraag ik het aan mama. Soms net iets te laat.

P1180640

Papa heeft een ‘nieuweautopapa’ en die is wit. Ik had maar een fractie van een seconde nodig om dat te weten en te beseffen en nu kunnen we er niet in de buurt komen of ik zeg het. Als hij nog eens een nieuwe krijgt wordt dat de ‘nieuwenieuweautopapa’.

De box gaat weg. Dat is vooral voor mama een grote stap, maar wij helpen haar door er gewoon weer in te gaan zitten. Ook als de boxdekens er al uit zijn. Gezellig met Jay!

P1180641

Ik heb een pet op gehad en weet nog niet helemaal zeker of ik dat wel leuk vind…. Het staat wel goed, dat scheelt!

P1180647

Ik heb met Siebe en Zelda gefacetimed en wist echt even geen raad met mezelf! Zo blij was ik om ze te zien. Ik sprong op en neer en barste bijna uit elkaar van blijdschap! En, ze zitten niet aan de achterkant van de iPod….

Verder hebben we vandaag eerst boodschappen gedaan met papa en mama en Dzjez moest zo nodig op het autootje buiten. Ik kreeg op een gegeven moment een overdosis mensen en wilde naar huis. Geloof me, dan kan ik veel herrie maken!

foto 2

Deze middag waren we in het badje buiten. Lekker weer, dus met de billen bloot. Bij de buren waren ze aan het trampoline springen, dus moeten de Hoff-Boys eeeeeven kijken. Zo zijn we!

En onze billuh ook!

It wie wer in maoie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s