Even stil

Hoe dan ook het was een leuk weekend, waarbij we op zaterdag naar de Toko in Hilversum zijn geweest en ik heb besloten dat ik sommige mensen bij de eerste aanblik niet leuk vind en begin te gillen!

Die mevrouw kan daar niks aan doen en is waarschijnlijk een hele lieve moeder, oma, buurvrouw, tante en vriendin, maar dat zijn allemaal aspecten die ik niet ken. Ik zag haar horizontaal gestreepte trui met een schort er voor en dat was genoeg!

Het grappige is dat ik onmiddels ook geleerd heb om Shhhhh te zeggen. En dat doet ik minutieus en consciëntieus.. ..

P1180668

We hebben ook alletwee een kaart van Olpa en Olma gekregen uit het verre buitenland. Met poezen en beesten, echt onze lievelingsfiguren, zolang ze maar in boekjes, op karetten en televisie en joettjoep staan! Volgens mij is Olpa ook bijna jarig! Gelukkig denk ik vaak een hem, want ik zie veel Olpa-auto’s staan!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s