Waar maar raar

P1190202

Wie zegt dat je moet kunnen lopen om te dansen?

Ik niet. Het zit in onze genen, want Dzjez heeft dat ook. Met Siebe en Zelda en goeie muziek dan kunnen we niet wachten op de beats en de base want dat vinden we gaaf! TSUNAMI heet dat liedje, voor later als we groot zijn en nog eens naar ons verleden geslingerd willen worden dan kunnen we dat opzoeken. Met GOEOEOOEOEGUL of iets anders wat dan bestaat.

Misschien hoef ik het wel niet eens op te zoeken, maar er alleen maar aan te denken. Het chipje in mijn horloge of in mijn hoofd doet de rest en dan hoor ik de muziek via mijn interne speakers die rechtstreeks op mijn brein zijn aangesloten…

Ik had een kroon op mijn brein aangesloten, want dat staat goed en voelt goed en dan kan ik haast oefenen voor mijn volgende baan. Voorlezer. Voorlezer met kroon.

P1190219

Ik lees graag voor uit de boeken die ik heb en dan met name uit die van Sesamstraat. Om precies te zijn die van Ernie en Bert of Kabouter Plop. Leuk! Papa heeft dat dan al eens of een paar keer voorgelezen en ik doe dat dan na. Soms vertel ik het aan Jay en die vindt dat ook leuk!

Gisteren zijn we trouwens eerst bij Pake geweest en Swannie en daarna bij Beppe.

Bij Pake hebben we heerlijk gespeeld, want er is van alles te zien, te beklimmen, te bekijken en te ontdekken. En we kregen multi-jus en speculaaskoekjes. Lekker!

Daarna bij Beppe en dat is ook altijd een speelparadijs van heb ik jou daar. Speelgoed, boekjes, filmpjes, trappen en de gezelligheid van Beppe, aangevuld met Tessa, Senn en Nynthe. En dat bovenop Siebe en Zelda, want daar kan ik ook altijd lekker gek mee doen!

P1190208 P1190210 P1190213

Beppe liet ons in de stoel ronddraaien en dat is superleuk (en een beetje eng).

En ik heb geoefend om te lopen. Niet bewust, maar bijna onbewust. Dat ik niet kon staan ben ik al lang vergeten en ik maak me nu vooral druk over het vierde stapje, dat niet wil komen na de derde. SUPERFRUSTEREND is dat, maar dat kun je gemakkelijk weglachen en opnieuw proberen.

Ik heb heerlijk gesmuld en geknuffeld en HARD gelachen. Zacht lachen kan ik niet en niet lachen al helemaal niet. Tot laat in de avond en toen heb ik nog een leuk speelding ontdekt.

IMG_8873

Toen we om half 9 in de auto zaten was ik klaar wakker en heb tot aan Emmeloord gelachen en grappen gemaakt met Siebe. Dzjez sliep toen al lang! Thuis wilde ik wel het liefst zo snel mogelijk in bed, want morgen moet ik weer lopen!

En op stoelen klimmen….

P1190225

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s