ZoZo

P1190234

Voordat het in de duistere spelonken van het lange termijn vergeten raakt,  moet ik nu nog even vertellen van het consultatiebureau. Er zijn twee dingen opmerkelijk, namelijk:

1. De doe-eens-dingen-in-een-doos-oefening
De vriendelijke mevrouw haalt een aantal blokjes met vormen uit een doosje waarin de deksel dezelfde vormen zitten en heeft ze aan mij. Het doosje zet ze voor me en ze vraag of ik de blokjes er in wil doen.

Ik kijk haar even aan, kijk naar het doosje, doe het dekseltje open en stop ze er in, Klaar!
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

2. Wijs-de-verschillende-dingen-eens-aan-wijzertje
De mevrouw klapt een boekje van Nijntje uit met allemaal plaatjes. Ze vraagt me om een bal aan te wijzen, een auto, een banaan en een wolk en een beer en een zon en Nijntje en zo en ik wees ze feilloos aan. Tsjaad, asjak, asjak en heel hard lachen! Ik laat niet altijd alles zien wat ik al kan. Waarom zou ik?

Zo dat moest er even uit.

Lopen kan ik bijna en ik stap met behulp van muren, stoelen en passerende benen. Kwestie van tijd (en geduld).

P1190252 P1190251

Wij zijn gisteren gaan wandelen en ik heb een belangrijke ontdekking gedaan: Er bestaat zoiets als een eenden- en meerkoetendouche (en de zwanen mogen er ook onder). Midden in een vijver stond die. Nou, dat is nou wat ik noem reuzehandig!

We zijn ook langs een kasteel gelopen. Met echte ridders en het is vlak bij. Mooi om nog eens langs te lopen en te avonturieren.

IMG_8882

Het was sowieso een een leuk weekend, want Evelyn kwam langs samen met Philine en Lauren. Ter ere van dat mooie bezoek zijn we naar de speeltuin gegaan en zijn daar gebleven totdat het donker was. Bijna. November is een opvallende maand dit jaar. Lang warm en mooi weer!

Als ik verder nog wat hoogtepunten moet beschrijven dan zijn dan bijvoorbeeld Kabouter Plop! Ik bekijk de filmpjes en lees de boekjes met papa. Plop is mijn nieuwe coole ding!

En Sinterklaasliedjes en Sesamstraat met Sinterklaas. Ik zing alle liedjes uit volle borst. Zie ginds komt de stoomboot en de beide coupletten! Ik niet wachten tot hij echt komt!

P1190247 P1190246

Baby! Die hebben we gezien en die is echt heel klein! Was heel erg leuk en Jay vond dat ook, maar was een beetje in de war toen mama hem op schoot nam! Geeft niet Jay, we nemen hem niet mee!

IMG_3871

Torens bouwen met blokken tot in de hemel. Dat vind ik leuk en kan papa heel goed. Ìk moet nog wat oefenen, maar als ik groter wordt bouw ik ze totaal de maan.

P1190255

Tot slot ben ik hier weer even Meneertje Mannetje.
Toe bie kontinjoet….

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s