We to ten can tellen

P1190836

Kan in ieder geval met LEGO spelen en de meest fantastische dingen bouwen.

Goed gezien van papa, want hij kan er 3 keer van genieten. De eerste keer toen hij jong was en zijn Beppe de oren van het hoofd zeurde om Technische LEGO te kopen, toen kon hij het cadeau geven aan Siebe en mee helpen bouwen en straks als ik groot ben, ben ik ook geïnfecteerd en kan papa opnieuw gaan bouwen. Ik bedoel maar.

Siebe en Zelda waren er dus en WIJ hebben ze opgehaald, zonder papa. Die was op een feest van zijn werk en Siebe en Zelda kwamen met de trein. Wij zaten helemaal klaar en toen de pingel van de sms kwam sprongen we in actie om niet naar station Naarden-Bussum te gaan, maar naar Weesp. Een verwarde conductrice had verkeerde aanwijzingen gegeven, blabla, en het resultaat was dat wij heel erg blij Siebe en Zelda zagen staan en heel vrolijk konden worden.

We mochten ook lang opblijven wat al die blijdschap kun je niet in een kwartier hendelen, daar heb je veel meer tijd voor nodig. Gelukkig blijven ze het hele weeken. Ik moest natuurlijk als eerste naar bed. Ik zie mijn bed als een oude vriend, die me na een dag vol drukte en beweging omarmd en zegt: “Slaap maar lekker, morgen is er weer een mooie dag”.

Over dag gesproken, ik kan nadat ik wakker ben nog heel lang gewon “zijn” in mijn bed. Dan zit ik gewoon en kijk om me heen en dank wat na over de mooie dingen in het leven en alles wat ik nog ga doen en leren. Mooi vooruitzicht. Meestal komt er op een gegeven moment wel iemand om de hoek kijken, Dzjez bijvoorbeeld en die zegt dan “Hee-eey, Jay, ben je wakker? Kom maar, dan gaan we opstaan” en dat is mooi.

We hebben veel meegemaakt en zijn bij Evelyn geweest die samen met 5 vrouwen heel mooi zingt. Ik was er een beetje stil van, en wil ook misschien wel gaan zingen. Ik ben al aan het oefenen. In het Nederlands heb ik Berend Botje geleerd van papa en ondertussen oefen ik vreemde talen….

Oh ja, er is schaatsen op televisie. De Europese Kampioenschappen of zo.

P1190841

Ik sta dan liever NIET op de foto met Zelda. Zeker niet als papa de de foto neemt. Nee mama mag dat doen en dan vind ik het leuk met mijn zus. Lieve Zelda.

P1190852

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s