Knappe Kapper Knap en de gebruikelijke gebeurtenissen

 

P1190935

De knecht van knappe Kapper Knap, knipt en kapt de klanten van de knappe kapper, knapper dan de knappe kapper zelf knipt en kapt.

En in dit geval was het een kapster en ging het in het bijzonder over mijn haar. Niet zomaar haar, nee mijn babyhaar. Want ik ben sinds mijn geboorte nog nooit geknipt. Raar is dat eigenlijk. Je zou zeggen dat het na bijna twee jaar op mijn tenen hangt, maar dat is niet waar. Het krult wel een beetje en dat scheelt.

IMG_4268 IMG_4270 IMG_4275 IMG_4274

Het zijn dynamische foto’s!

Bovendien heb ik, in tegenstelling tot alle verwachtingen, niet gebruld. Ik ben er dan ook op een professionele manier ingeluisd, door me eerst te verleiden met speelgoed en levensgrote speelgoedauto’s en vervolgens mocht ik bij mama op schoot. Mét een mooie schort om, voor de spiegel. En ineens ging de schaar er in! Floep, floep, floep, en het was al bijna klaar. Nu heb ben ik baby-af en een echte dreumes.
Dag babykrulletjes.

‘T was eigenlijk een heel leuk weekend, afgelopen weken. Niet alleen waren Siebe en Zelda er, ik ben met papa naar het vliegveld gegaan en toen we daar een beetje aan het rondlopen waren, kwamen we ineens een Beppe tegen! Zomaar inzet wild en ze leek nog op mijn Beppe ook! Alleen was deze bruiner en had een koffer bij zich. Toen ze naar ons toe kwam lopen, en weij geen kans meer hadden om weg te lopen, bleek ze ook nog zo te praten als mijn echte Beppe, dus uiteindelijk viel het pre-1999 kwartje en besefte ik dat het mijn enigste echte eigen Beppe was. Die kwam uit Bali gevolgen met een vliegmachine en die is over ons huis heen gevlogen!

P1190918

Evelyn, Menno, Philine en Lauren kwamen haar begroeten en Tessa, Senn en Nynthe kwamen haar ophalen. Al met al een drukte en vooral gezelligheid van belang. Dat betekent onderaannemer speeltuin en dat is gaaf.

En ik, heb al weer een stoere dreumeservaring, ik ben namelijk weer van de glijbaan gegaan. Joeoeoeoe! En op de draaimolen. Daar ga ik dan uit mezelf zitten en dan maar draaien! Fijn.

IMG_9169

 

IMG_9151

Wat ook vermeldenswaardig is, is de sneeuw die aarzelend uit de lucht was komen vallen. Niet alleen levert dat mooie taferelen op, het is bovendien zeer goed bruikbaar voor sneeuwballen en -hopen. Grappig om te zien dat die sneeuw niet smelt voor de zon, want die scheen en de sneeuw bleef liggen. Wij lekker buiten, met rode wangen.

Ik voel me na de kapper een stuk ouder en kan al beter en beter lopen, maar vooral spelen met Dzjez. Grapjes maken kon ik al, dus de combinatie is super. Neem na het samen-inde-was-mand-bootje-varen. Wie verzint dat nou, en hoe leuk is dat! Heel leuk dus. Ja, er komen nog veel mooie speel- en beleeftijden aan!

P1190934

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s