Gezeldag

IMG_7218

Het is altijd superleuk met Zelda.
Ze heeft geduld, is lief, is slim, maakt grapjes, zingt, zorgt voor ons, kortom we zijn blij dat ze er is! Vandaag heeft ze een fotosessie met mij gedaan en zijn er allemaal mooie foto’s. Ook als ik even geen zin heb, duurt het maar even of er verschijnt een glimlach en dan een lach op mijn gezicht. Dat kun je hieronder zien.

IMG_7230

En ik ook! Ik mocht ook op de foto en heb erg mijn best gedaan om er erg goed op te staan! Met krullen en veel vrolijkheid is dat niet altijd even gemakkelijk…. Lieve zus Zelda! Ik geef je duizend knuffels en meer!

IMG_7252

It wie we un moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s