King of my Castle

IMG_0041

Hij ligt voor de hand, ik weet het, maar de speeltuin heeft een kasteel met glijbanen en eerst was papa de koning en ik prinses Dzjez en Zelda de koningin, maar ik heb besloten dat ik beter de koningin kan zijn en papa prinses Papa. Op die manier heb ik meer grip op de zaak en dat is nodig. Zeker vandaag, want ik had de houder van de parasol meegenomen en dat was een speer. Onfortuinlijkerwijs was die speer behoorlijk recalcitrant toen ik via de geheime ingang het kasteel binnenwilde en ik met mijn kin op de stok viel. Een goeie reden om eens goed koninklijk te brullen! Uiteindelijk was het vooral mijn ego (85%) dat was geraakt en de rest kwam door mijn kin.

IMG_0017

Gelukkig hadden we al gezwommen anders had ik geen goeie dag gehad. Het was een onstuimige 21 graden. Prima dus om met serieuze waterwerken bezig te zijn.

Vandaag hadden we genoeg tijd en hoefde er niemand opgehaald te worden uit veraf gelegen plaatsen en konden we ongestoord plezier hebben. Papa heeft die gelegenheid gegrepen om zijn ogen even stevig dicht te knijpen tegen de zon. Richting dromenland is dan een makkelijk afslag en dat is duidelijk te zien.

IMG_0019

Uiteindelijk stond ik wat te wiebelen op mijn benen en mijn ogen wiebelden mee van de acute dutbehoefte, dus gingen we via de winkel naar huis.

Siebe en Zelda en Papa gingen zeilen en ik ging heel erg niet mee. dat was een bewuste keuze want ik ging met mama trouwen. Ik vind haar namelijk heel erg lief en als je iemand heel erg lief vind ben je verliefd en ga je trouwen. Ik ben ook verliefd op Puk, want dat is mijn vriendin!

IMG_0021 IMG_0020

Ze hadden lekker gezeild, dat kon je zien. Vooral aan Siebe zijn haar, want dat was duidelijk een Coupe Zuid-Wester-kracht-2-5. Volgende keer ga ik weer mee (denk ik).

IMG_0029

Toen ze weer thuiskwamen stond ik met mama en de net-wakkere-oogjes op de wal. Dankzij moedig manoeuvreren en een lenige sprong van Siebe lag de bood weer op zijn plek en was het eigenlijk borreltijd, dus kregen we chips en water!

IMG_0034

Uiteindelijk zijn we ook nog met Siebe, Zelda en Papa naar de speeltuin gegaan. Ik heb daar mijn deel van het kasteel met mijn eigen trap en glijbaan. Ik ga daar heel handig af!

IMG_0037

Spelen is fijn.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s