ByeByeSiebe

IMG_0170

Ineens is het dan dinsdag.

En die begint zoals elke dinsdag. We staan op, kleden ons aan, drinken een flesje melk, eten een boterham en vandaag kijken we naar Heidi. Als we dan klaar zijn, nog eens naar de wc zijn geweest, schoenen aan en gedwee naar de bakfiets. Ik aan de rechterkant en Jay aan de linkerkant. Onder de kap, want het regent en op naar de crèche.

We worden warm onthaald door Wouter en Julia, Puck en Kato. Dat is een goede start van een goeie dag. Ik loop nog wat heen en weer, terwijl Dzjez nog een extra knuffel van papa nodig heeft. Papa praat ondertussen lekker door en dan roept hij: “Daa-aag, tot straks” en wij zwaaien nog een keer heel hard en onze dag kan beginnen.

Precies, alle routines en onroutines van de dag, maar als Jay na zijn middagslaapje op is, staat daar ineens Siebe in de zaal… Siebe? SIEBE! En daar is papa ook. “We gaan Siebe naar de trein brengen” zegt hij en ik zit al bijna in de auto!

Iebe, Iebe! Lekker knuffelen en samen lopen we naar de auto op weg naar de trein. Best lang eigenlijk, maar het is voor een goed doel. Denk ik.

Dan komen we bij een heel hoog gebouw met veel trappen. Het station… en wij gaan er in. Gelukkig draagt papa me want het is best ver en dan gaan we op de roltrap!

Ik was heel blij toen we boven waren en was in een extatische staat! Al die treinen en sporen en het idee dat Siebe daar in gaat zitten. Ik begin er spontaan van te dansen.

Deze keer ik ook! Ik ben blij dat we op het station zijn, maar ook een beetje verdrietig omdat Siebe weggaat. Hij is mijn vriend en papa zegt dat het best nog wel even dit voordat hij terug komt. Niet superleuk dus. Zelda is nog thuis gelukkig dus dat is dan weer cool.

Precies! En wij waren niet van plan op de terugweg te gaan slapen.

IMG_0174 IMG_0173

Dat is dus niet gelukt.

Voordeel is dat we uitgeslapen thuiskomen, zou je zeggen. Niet dus, want ik was echt even een beetje van slag toen ik bij de buurvrouw was. Nou ja! Ik had mezelf even niet in de hand. Gelukkig troost Zelda me dan en duurt het niet lang of ik ben weer rustig en blij.

It zie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s