krt kpjs

IMG_2364

Dat is even schrikken hè!
Korte kopjes
Twee blog op één dag, maar dat komt omdat er een paar dingen zijn gebeurt, waarbij het ene er voor zorgt dat we een muts op moeten zetten als het koud is. Dat komt omdat we minder haren op ons hoofd hebben tegen de kou. Dat komt dan weer dat we naar de kapper zijn geweest. Het moest even, want het haar hing in onze ogen en als je hard moet schilderen op school is dat niet handig.

Ik was deze keer helemaal Zen. Gewoon op de stoel gaan zitten terwijl Stefan mij knipt. Hij vond me heel flink, maar bovendien dat het niet te kort op mijn oren moest. “Mmmmm” zei mama, “ik weet niet of ik dat wel leuk vind”.
“Jaja” zei Stefan, “dat is mooiooi!”.
“Nou we zullen kijken hoe het morgen zit en dan beslissen we definitief. Als dat niet zo is….. dan komen we terug, hoor!” Nou dat was goed, vond Stefan.
We zullen zien.

En daarna zijn we naar Wouter en Julia geweest en was Pip er ook (dat is een vriendinnetje van Julia). Met mama op de bakfiets en spelen in de speeltuin. De hele dag had ik er al zin in, want Wouter en Julia zijn mijn echte vrienden! Daar moet om geknuffeld worden!

IMG_1104 IMG_1103

ik heb iets met tandenpoetsen. Regelmatig zeg ik dat ik naar boven ga (en dat spreek ik ook echt zo uit) en dan ga ik naar de zolder (spreek ik ook uit) of ga tandenpoetsen (ja dat ook, maar niet op het filmpje). Het leukst vind ik alle borstels uit te proberen en er staan er genoeg. Kijk mij eens gaan! Een echte tandenpoetsen!

En een dag kan niet eindigen zonder een fijne dans op Kabouter Plop. Ik doe hiervoor de speciale klimrekdans (vraag me niet wat of hoe, ineens is het een hit op school) en Jay danst op z’n Jay’s. Oh jeeej!

It wie we in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s