Siamese eenling

 

1220657

Vrijdag begon na de speeltuin binnen, waar we dan als halve garen van e glijbanen glijden, terwijl mama beschermend haar oren vasthoudt en met een rietje koffie probeert te drinken. Zelfs foto’s nemen lukt door één of andere manier niet. Waarschijnlijk door de bijzondere trillingen die de honderden kinderstemmen produceren.

Wij hebben het naar ons zin natuurlijk!
(en mama ook, want wij hebben het naar ons zin, en dat is alles wat geldt).

Toen mama rond een uur of 6 vertelde dat Siebe en Zelda kwamen, was van rond een uur of zeven naar bed gaan, geen sprake. Stuiterend kijken we naar de tuindeur in de hoop dat’ie onverwacht eerder open gaat dan 5 minuten na 8. Dat gebeurt niet. Het is pas 6 minuten over 8, maar dan is er ook ten minste 11 minuten feest! Fijn dat ze er weer zijn!

Het weekend is relaxt en gezellig en we doen veel dingen samen. Onder andere met Zelda naar Bussum om boodschappen te doen. In de bakfiets, druk kletsend en commentaar geven want daar zijn we goed in.

Met Zelda is alles anders. Roziger of zo, in ieder geval als zij iets tegen me zegt doe ik het met plezier. We gaan samen nog even op de boot in de Albert Heijn. De wiebelboot, een niet te vermijden attractie. Bovendien levert het mooie foto’s op met mooie mensen (dat zijn wij!)

IMG_2653

Ik begin op zondagavond, nadat Siebe en Zelda weg zijn weggegaan, al een beetje kriebelig te worden, want…

Ik ga logeren bij Beppe, Tessa, Senn en Nynthe!
Dat is een avontuur in een groot verschiet en ik kan niet wachten. Voor mama kan het niet kort genoeg duren, terwijl ik het liefst heel lang wil gaan, 9 nachten of zo. Uiteindelijk komen we uit op 2 nachten, waarbij Tessa me op maandagmiddag na de BSO ophaalt! (kikken trouwens mijn eigen brood smeren en snijden. Misschien moeten we dat thuis ook eens gaan doen)

Toen mama me had gehaald, vond ik het zinloos mijn jas uit te trekken, want ik moest immers zo weer weg. Tessa komt zo. Ik ga gewoon op mijn logeertas liggen wachten. Als ze dan komt en ik ga weg, moet mama een keer extra slikken, maar ik zat al vastgegespt in de auto. Klaar om te gaan.

Als ik thuis kom, ben ik eindelijk eens enigst kind en dat kan ik erg goed. Ik heb amper in de gaten dat ik alleen ben, maar geniet wel van de aandacht. Waarom niet. Lekker eten, lekker knuffelen, mijn eigen boekje lezen. Dat mag ook wel eens.

1220658

Ik haal Senn en Nyntho op van hun BSO en dat is ook wel eens bijzonder. Daarna naar Beppe en ik voel me direct thuis en op mijn gemak en geniet in volle teugen. Dat is iets dat je van mijn gezicht af kunt lezen, dat druipt er vanaf. Geen overgang, geen aanpassingsproblemen, gewoon logeren.
Ik eet trouwens voor het eerst Hutspot en ik ik vind het zo lekker dat ik het hele bord opeet!

De volgende dag worden we wel om 6 uur wakker. Of ik.
En ik begin dan zachtjes te zingen, zodat Senn ook zachtjes wakker word. En dan Nynthe. En dan moet er bij Tessa gevraagd worden of dat OK is en dat is zo…. Dus wij zitten gezellig met zijn drieën beneden voor de televisie voor al weer een mooie dag.

Ik ga naar de creche en Als ik aan kom zijn Puck en Abe er al en weet ik dat Hidde jarig is! Feest dus, en dat wordt alleen meet groter als Cato ook nog komt. Mijn dag kan niet meer stuk. We krijgen lekkers en Hidde een cadeautje.

Wij verkleden ons keer op keer en ik ben beland in een speelwalhalla met Senn en Nynthe. Nee ik kan niet anders zeggen dat logeren bij Beppe een mooi avontuur is!

IMG_2659

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s