Paashaar

IMG_2802

Los van het feit dat ik druk aan het aftellen ben naar mijn verjaardag, is er ook nog pasen. Dzjez heeft natuurlijk zijn paasstokkenoptocht gedaan met school, maar ik heb paaseieren gegeten op de creche! En ook knakworstjes gegeten. HEERLLIJK! (ook al zie ik niet echt het verband tussen pasen en knakworsten, maar dat zijn vragen die je op zulke momenten niet stelt, natuurlijk).

Ik ben ook naar de logopedie geweest en ik praat telkens beterder. Dat moet ik wel, want ik heb veel te vertellen en daar heb je woorden en een mand voor nodig. Sommige woorden kan ik al heel erg goed articuleren, zoals ‘chool’ (oh, dat is er dan één die iets minder gaat), maar wel ‘hoger’ bijvoorbeeld en ‘voorlezen’ en mijn doel is blijven oefenen!

Ik had paasontbijt op school en papa heeft daarvoor speciaal een schoenendoos versierd. Het was voor Bernard en die houdt heel erg van Star Wars, dus hebben we er elfjespapier om heen gedaan…. Vond hij HEEEEEEEL gaaf!

In de doos zaten lekker broodjes (jam en hagelslag) die we bij de bakker hadden gehaald, een gekookt ei (vind hij lekker, uuuhw!) en een appel die we speciaal geschild hadden en in stukjes gesneden. Maar de doos zelf hebben we opgesierd met stro, kleine kuikentjes en gezellige dingetjes, kortom een doos om op te eten! En dat heeft Bernard ook gedaan….

Geintje!
1e545ef7a207567178e493515eec1a01

We zijn ook naar de kapper geweest (bij Steven), nadat we bij Opa en Oma waren. Hun nieuwe badkamer is eindelijk af en dat is maar goed ook, want, hoe zal ik het zeggen, …. het werd tijd dat ze het water van de douche weer eens goed door het putje te laten stromen en dan zou het niet erg zijn als ze er onder gaan staan 😉

Geintje!

Wat onze haren betreft, dat werd ook tijd. Niet dat we er over struikelende (alhoewel mijn voeten natuurlijk dichter bij mijn haar dan de voeten van Dzjez, maar ik word al wel bijna 3 en dan is de afstand al weer een beetje groter….), maar het was wel tijd om de boel weer eens een beetje lieten knippen.

#stoer
Toen we terugkwamen van Opa en Oma had Jay een poepluier en zei ik tegen mama: “Zet mij alvast maar af bij de kapper, dan kun jij met Jay naar huis”. Mama keek me met grote ogen aan, dus ging ik haar nog maar een beetje meer geruststellen, door te zeggen “Echt hoor, maak je geen zorgen, ik ben niet bang”. Dus ben ik uitgestapt en heb grote lol gehad met Steven.

fd039c3504a60dd3fb682f4423e3f745 c38fce0010a81ece183c0e351c8e6584

Voor de rest hebben we een fijne week gehad, met af en toe een bloemenbui…

IMG_2786 IMG_2788

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s