Verjajajajajajajajajaaaaardag

IMG_2821

Door de drukte is de blog niet gepost,
maar dat wil niet zeggen dat we het niet gevierd hebben hoor.
Mijn verjaardag! En niet alleen was het mijn verjaardag, Siebe en Zelda waren er ook en, het was ook nog eens pasen, met eieren van chocolade!

Nu heb je in een notendop de verjaardag al beleeft, maar er is natuurlijk meer. Want eerst mocht in bed met Dzjez en papa en mama, wat opzicht al een cadeautje is en toen ik beneden kwam hingen er allemaal slingers. Voor mij! Alleen voor mij!
Hoejah!

Hoejah, wie jarig is…. die krijgt cadeaus! En ik kreeg er heel veel, maar wat het belangrijkst is, is de loopfiets. Een witte loopfiets voor mij, dan kan ik leren lopen én fietsen én vallen. Die vliegen in één klap! Echt iets voor mij, want ik heb altijd bont-en-blauwe knieën en benen. Is een handelsmerk van me.

P1220808

Maar dat was niet alles, ik heb ook nog een spel met eendjes gekregen.
Dan moet je elke keer één eendje pakken en kijken welke sticker er aan de onderkant zit. En als die van jou is mag je hem hebben, maar als’e niet van jou is moet je hem terugzetten en géén nieuwe pakken (maar dat doe ik liever wel, want ik wil alle drie de juiste stickereendjes hebben, want dan ben ik gewonnen (ik gebruik expres het woord ‘ben’ want dat zeggen Siebe en Zelda ook)). Enfin, het is alweer een mooi fenomeen op de vroege ochtend.

_1220837

En vanzelfsprekend is het mooi weer op mijn verjaardag, dus na het ontbijt kunnen we er op uit. Naar de speeltuin! En ik maar lopen op mijn loopfiets! Ik snap niet waarom er eigenlijk een zadel op zit, daar heb je toch helemaal geen tijd voor als je aan het lopen bent? Daar moet ik nog eens diep over nadenken….

Met Zelda als coach is het trouwens een makkie!

_1220829 _1220830

’s Middags komen ook nog Beppe, Tessa, Nynthe en Senn (maar Senn was een beetje ziek). En Opa en oma ook nog, dus het was een Full House en een Full Mouth, want we hebben TAAAAAAAAAAART.
Als er iets is dat ik echt lekker vind, dan is dat ? Precies.

_1220834

En als er feestbezoek is, dan hebben die ook feestcadeautjes bij zich, dus dat was uitpakken geblazen! Nog meer cadeautjes, waarbij ik het uitpakken minstens zo leuk vind als wat er in zit, zo niet leuker! En er waren best veel, dus veel uitpakplezier! Jaja, jarig zijn is leuk, zeker als je drie wordt, want hoe je het ook went of keert, dat is een noodzakelijk stap om 4 te worden. En dat zal in Jaykarta zijn, want voor degenen die het nog niet weten….
Daar gaan we naar toe verhuizen, want papa heeft er een nieuwe baan als strateeg.
Dan kan hij mooi vertellen aan iedereen hoe het moet.
Dat vindt hij leuk.

Wij denken dan voornamelijk aan het zwembad, de zon en Siebe en Zelda die op bezoek komen.
Wat een feest gaat dat zijn!

Oh ja!
Ik ben er ook nog, maar omdat Jay jarig was, is mijn mond grotendeels gesnoerd (wat theoretisch eigenlijk een onmogelijk fenomeen is), maar ik wil nog wel even zeggen dat ik OOK CADEAUTJES heb gekregen! De belangrijkste is een ambulance! Met zwaailicht en een echt ambulancegeluid en een cars rugzak met knipperende lichtjes! Dan weten jullie dat ook.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s