McMama en Hot Dogs

Dat was weer een mooie avond en nacht!
Heeeerlijk geslapen en lekker gedronken.
Dat is wel wennen hoor, melk drinken bij mama. Ik doe echt m’n best hoor en het is me ook al eens gelukt! 12 minuten achter elkaar, maar daarna viel ik weer in slaap. En deze ochtend vond ik het ook lastig wakker te blijven of het goed vast te pakken… Ik blijf proberen!

Ondertussen kolft mama.
Het ene flesje na het andere… Genoeg voor de komende dagen of weken!
En ik? Ik lig te slapen.

Oh ja, gisteren was wel grappig!
Ik was beneden en dat is een beetje raar voor Farouche en Iara. Snuffelen en snuiven, kijken en kijken. Soms een hele harde blaf, maar daar ben ik aan gewend. IK schrik daar niet van en slaap gewoon door. Mooi om die grote koppen te zien!

Vandaag ga ik er weer een mooie dag van maken.
Weet nog  niet precies wat ik ga doen, maar ik denk drinken en slapen en zo.
En heel veel knuffelen. Lekker!
Hou ik van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s