Hè hè!

Wat een heerlijk mannetje is het toch. En zo relaxed en een echte knuffelaar.
De tijd vliegt. Het is al weer donderdag en Dzjez is al weer bijna een week! We zijn druk bezig de kaartjes te schrijven, want straks hoeft het niet meer! Vandaag gaat de eerste serie op de bus. En wees er maar op voorbereid. Ze zijn niet lichtblauw en er staat geen ooievaar op!

Ik ben dinsdag voor het eerst gaan werken en dat was raar. Ineens ga je ’s ochtends weg en dat is de eerste keer dat ik ze ‘achterlaat’. Maar wat is het dan gaaf om ’s avonds weer naar huis te gaan en te weten dat die twee op je wachten. Heerlijk!  en dan weer knuffelen!

Dzjez doet het super en Jasja ook. Hij zit al weer bijna op z’n geboortegewicht en dat voel ik! Hij weegt op m’n schouder!
Hij eet dus goed, vindt in bad gaan een zaligheid en onder de douche gaan ook. Massages vindt’ie het einde. Dan spint hij bijna als een poes!

Morgen komt Zelda en kan ze voor het eerst Dzjez eens goed vasthouden en voelen.
Ik ben heel benieuwd wat zij van haar nieuwe broer vindt. Ik zal er ongeveer duizend foto’s van maken en zal ze op de website zetten. Kan iedereen het zien.

Wat ik me besef is dat dit één van de eerste foto’s is die ik van mezelf zie met Dzjez. Ja er zijn er wel een paar, maar de mannen spelen even niet mee. Vind ik ook okay, dat is ons lot, wij zijn de veroorzakers en doen leuk mee, maar de het dragen en geboorte dat is pas een klus. respect en dus gaan de eerste foto’s over moeder en kind en die maken de mannen. Daarom is het juist zo leuk om nu eens een foto van mezelf te zien mét Dzjez. Ik vind dat hij me goed staat! En als je goed kijkt, zie je dat hij lacht!

En dat werd tijd. Hij is al 6.
6 dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s