Hobbies

Ik heb een paar hobby’s en dit is er één van. Lekker tegen mama aanliggen en drinken.

Zooo lekker. En vermoeiend, want na 10 minuten moet ik even stoppen en verschrikkelijk in slaap vallen.

Dat is m’n tweede hobby. Slapen! Oh, oh, dat is heerlijk zeg. Overal! Op het dekbed, in de armen van papa of mama, in m’n bedje, in de kinderwagen beneden, zelfs in bad.

In bad is hobby nummer 3. Ik wist niet dat dat zo lekker was. Eerst was het heel even raar, 2 seconden, maar daarna! Heerlijk, zo warm en dat geklots. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Maar goed, aan alles komt een eind en dan kan ik weer met andere dingen bezig zijn. Hobby nummer 4: lekker om me heen kijken en alles goed opnemen. Gezichten, het plafond, de lamp, Farouche en Iara, de tekeningen van Philine en Lauren boven m’n bed.

En dan terug naar hobby 1 drinken, want na 8 minuten slapen, heb ik ineens weer honger en drink ik nog wat bij. Lekker.
Wat is het leven toch mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s