Zelda en Siebe in 2012: Week 1

Ik denk dat het voor papa een beetje een drukke week was….

Siebe en Zelda waren er ook in het nieuwe jaar en dat was heel gezellig!
Met hen er bij is er altijd wel wat te beleven. Ik heb een lievelingsliedje dankzij Zelda en Siebe, iPods en iPads en wil nu ook leren dansen. Het liedje heet Party Rock Anthem en is van LMFAO (niet geschikt voor oudere kijkers…).

Gezellig samen op de slaapkamer met mama met de muziek hard aan. Lekker rustig.

Zelda is echt een grote zus! Ze doet me in bad, haalt me uit de wieg of box als ik huil, neemt me even over als mama iets anders moet doen en ik moet zeggen, ze doet dat goed! Kijk maar eens goed hoe mooi ze me vast houdt. Ze heeft alles gedaan van begin tot eind, dus uitkleden, in bad, afdrogen en aankleden. Handig.

Ik moet zeggen, het is altijd leuk met Zelda en Siebe. Ik heb zin ze weer te zien en ga in de tussentijd hard groeien, leren waar het geluid vandaan komt en daar naar gaan kijken en oefenen in lekker luid lachen.

Maar nu eerst even… wat bijslapen.
(Mag papa ook wel eens doen! Druktemaker..)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s