WWWW

aka: Wilde Winters Witte Weekend.

Het was me wat. De ene dag kijk je uit op een groen grasveld en de volgende dag is dat wit. Dat zijn grote veranderingen als je net nog geen 9 weken bent. Ben wel blij dat ik het nog meemaak, want ik hoor allemaal rare dingen over de opwarming van de aarde. Nu even niet dus.

En zelfs een Alve Stedentocht en dat doet mijn Friese Hart sneller slaan natuurlijk. Vandaar ook, dat ik even snel op joetjoep heb gekeken en een leuke link heb gevonden met het Fryske Folksliet: Frysk Bloed Tsjoch Op. Dat zijn typisch zo van die dingen die je vergeet, of waarvan je de melodie wel onthoud, maar de tekst niet. Kijk en luister maar even mee!

Maar genoeg entertainment! Er is weer van alles gebeurt! Ik ben in de kinderwagen gaan wandelen in de kou! Het was zaterdagochtend min 21 graden! Min, dat is onder nul en zo koud was het in 27 jaar niet geweest. Maar ik lag goed ingepakt in de wagen en had er sikkepit last van. Lekker hoor, die frisse lucht.

En zondag was ik voor het eerst alleen met papa, of moet ik zeggen: was mama voor het eerst zonder mij. Ze moest naar iets van de examinatoren van Gaus. Ze traint honden en dat is cool. En papa en ik waren gezellig samen. Was leuk. Ik heb geslapen, gehuild, gedronken, beetje geslapen, weer gehuild, nog wat gedronken en toen heeeel lang geslapen. Dat kun je ook zien, want er zitten een paar ‘hard slapen’ foto’s bij. En dan word ik zo wakker… Heerlijk!

Ik heb ook nog in de draagzak gezeten. Dat zit lekker en dan kan papa lekker heen en weer lopen en hij moest ook werken (op zondag! maar goed) en dan ben ik lekker dicht bij hem. En toen was mama er al weer bijna, dus dat was ok. Ze had me behoorlijk gemist (en ik haar ook…)

En oh ja, ik ben op vrijdag nog bij Angelique en Luca geweest. Dat was weer heel gezellig. Leuk hoor, zo met Luca in de weer. Heb m’n ogen behoorlijk lang opengehouden. Kreeg natuurlijk weer veel ooh’s en ah’s want Liek had me al een tijdje niet gezien. En ik constant groeispurten.
Tsja, dan moet je er wel bijblijven.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s