Grote ogen, daar kun je goed mee kijken

Het kan zijn dat je je afvraagt waarom ik kijk zoals ik kijk.

Ik heb dat ook gedaan en weet waarom. Dat is omdat er zo veel te zien is en veel dingen zijn nogal nieuw voor me en dus automatisch interessant of in ieder geval de moeite waard om te bekijken. Niet gezien is ongeweten, zeg ik altijd maar, en daarom kijk ik zo.

Voor sommigen kijk ik heel serieus, en dat is ook zo. Ik ben een serieuze jongen maar met een groot met gevoel voor humor. Het is een lastige klus om serieus waar te nemen en tegelijkertijd te lachen. Dus heb ik besloten die twee wat te scheiden.

Daar tussenin heb ik ook een blik en die noem ik onnozel of ‘de overgangblik’. Maar dat is een woord dat ik niet mag gebruiken. Die foto’s zie je dan ook niet vaak. Die worden ‘achtergehouden’. Heel soms glippen die door de mazen en eigenlijk vind ik die ook wel leuk. Doet me denken aan een leuke uitspraak van één van de favorieten van m’n vader, Albert Einstein:

Before God we are all equally wise – and equally foolish.

En ik zeg altijd maar zo:
Alles zou zo simpel moet zijn als het is, maar niet simpeler.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Grote ogen, daar kun je goed mee kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s