Yes, Dzjez, Crèche

Vandaag was het zo ver! Ik ga naar de crèche en dat is leuk!
En het begon goed. Papa wilde even m’n naam in m’n jasje schrijven, maar in plaats daarvan zet’ie een streep op m’n wang.
Met watervaste stift, 3 minuten voor ik moest gaan en dat is nooit grappig. Gelukkig zat er genoeg crème op m’n wangen en ging het er op miraculeuze wijze snel af. Tsja, there’s no second change to make a first impression!

Maar voor de rest ging alles op rolletjes. Ik heb lekker lang geslapen, terwijl papa en mama douchen en ontbijten. Even wassen, kleertjes aan en klaar!
Ja klaar hoor, ik had nog geen zin om te drinken. Het is nog vroeg hoor! Dat doe ik wel op de crèche. Haha!

Met twee auto’s achter elkaar gingen we op pad. Voorzichtg aan, want het had super geijzeld. Code Rood in heel Nederland, maar we zijn goed en wel aangekomen. Daar was Jesse al! Ymkje had hem al gebracht. Hij was bijna blij me weer te zien (weet niet zeker of hij me herkende…). Daphne was er om me te ‘onthalen’ en die is leuk! Dan lach ik altijd even. Maakt niet uit hoe vroeg op de ochtend het is!

Nu konden ze papa ook even zien. Mama had ze al gewaarschuwd dat hij groot was en vol grapjes zit. Ik zelf weet niet goed hoe je kunt zien of iemand vol met grapjes zit…. misschien kun je dat wel zien aan de twinkeling in de ogen. Ja, als ik er over nadenk, zal dat het zijn: Een twinkeling in de ogen, dat heeft mama ook, maar dan is het van blijdschap!

Het was een mooie dag, waar ik me goed vermaakt heb, goed gedronken en lekker geslapen, maar ik was blij toen ik mama weer zag. Die had een mooie dag gehad en was blij dat ze gewerkt had, maar vooral blij om mij weer te zien. Gek dat ze dan nog zo lang blijft kletsen, maar ja, de crèche is ook wel heel gezellig.

Papa was al thuis toe wij aankwamen. Die was vroeg vertrokken en had een grappige foto gestuurd met grote ogen (dat doe ik dan leuk na). Hij wilde me ook graag weer zien, want was heel benieuwd hoe ik het had gehad. We hebben hardop gelachen samen (dan doe ik hem ook een beetje na) en toen had ik een hele volle luier.
Kan papa me fijn even schoonmaken. Quality time! zeg ik.

Nee, het was een mooie dag en nu naar bed.
Ik zeg Yes tegen de Crèche!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s