Onderonsje

Het was een leuk onderonsje, het feestje van Johann, de papa van Nynthe en Senn. Mama en Beppe hadden leuke onderonsjes. Weet nooit precies waar dat over gaat, dus kijk ik maar lief en gezellig en lach zo nu en dan. Dat gaat telkens beter en ik vind het ook steeds leuker. Vooral als papa z’n grappige’ hawooh! en Haaaawieh!’-geluidjes maak. Die maak ik zelf ook en dan doe ik hem na. Maar goed, de onderonsjes van Mama en Beppe, die zijn leuk!

Omdat Johann jarig was en papa niet precies wist wat’ie moest kopen heeft hij een slappe-koffie-relax-en-inspiratie-pakket gemaakt. Weet niet zeker of Johann even blij was met alles, maar zeker met de XXL Delfs Blauwe koffiemok. Ik denk dat het Koken voor mannen kookboekje er net iets te veel van het goeie was. Dat is natuurlijk andere koffie. Kijk maar eens naar z’n gezicht!

Het was weer gezellig om Senn en Nynthe te zien. Die groeien als kool! En Senn heeft mama goed geholpen. Zij was boven, samen met mij en toen moest papa even komen en Senn heeft hem gehaald. Weet niet meer precies waarom, maar ik vond het goed. En hoe je het ook wendt of keert, feestjes zijn vermoeiend, zeker als je de volgende dag naar de crèche moet….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s