Brulboei

Het is zaterdag en het was gezellig.

En toen kreeg ik honger en dan ben ik even niet gezellig, want dan moet ik hard huilen. Dan ben ik een echte brulboei en het vervelende is, dat papa en mama dan een beetje lachen. Blijkbaar vinden ze dat wel grappig omdat ik van die mooie gezichten trek…. Mmm, weet niet of ik dat wel zo leuk vind.

Maar goed, dan krijg ik wel de borst en dan ben ik weer helemaal blij. Want op zaterdag staat de muziek hard aan. De haai-wee-men en dat is kowntrie muziek, dat vinden ze echt supergaaf en ik vind dat ook gaaf. Luister maar eens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s