Weirdfjoet & groene streepjes

Papa speelt Weirdfjoet met Tessa en Siebe en die zijn er heel goed in (en worden telkens beter!).

Dat is een soort Scrabble op afstand. Grappig, vooral ’s ochtends op zondag! Tussen de bedrijven door, zit hij heel erg naar z’n aai-foon te kijken en speelt dan woordjes met ze, maar ook met Liek en Arnoud en Niels en nog een paar mensen.

Ik heb een idee. In plaats van alleen op afstand te spelen, kunnen we een keer in het echt afspreken een Scrabble-avond organiseren. Gezellig!

Ben benieuwd of Weirdfjoet ook nog bestaat als ik kan schrijven. In ieder geval begin ik al te oefenen. Heb al een aantal leuke woorden. Quijoogie, hhabbah en wijeeeh. Volgens mij best veel punten waard en ze bestaan, want ik gebruik ze.

En, mama en ik hebben alletwee groene streepjes aan en als je dat in het zwart wit ziet ben ik net een boef! Maar niet echt hoor, dat is een grapje en dan moet ik altijd even om mezelf lachten, want ik zeg maar zo:
Een dag niet gelachten is een dag niet geleefd!

Een gedachte over “Weirdfjoet & groene streepjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s