Grosse Krullen

Ik heb een kaart gekregen uit Duitsland van Olpa en Olma en zo zie je maar weer, wie schrijft die blijft, of in ieder geval krijgt een kaart. Want ik heb ze gisteren een knuffel gegeven en daar staat altijd wat tegenover (trouwens, die Duitse Post is wel snel!).

Olpa en Olma zijn nog in Duitsland. Ik had al een foto van Olma via WhatsApp van mama. Ze kijkt een heel klein beetje alsof iemand heel hard BOE! heeft geroepen… Hahah. Ze hebben het in ieder geval goed naar hun zin en missen me. Logisch, ik hun ook.

Vandaag een lekker dagje thuis. Was ook heerlijk weer om in bed te  blijven vanochtend want het regende pijpenstelen (weer zo’n rare uitdrukking, pijpenstelen zien er toch helemaal niet uit als regendruppels?! En het is nog ongezond ook, roken). Papa niet, die was gaan fietsen. In de regen, lekker gek maar hij vindt dat lekker. Dat is ontspannend zegt hij. Hij liever dan ik!

 

Ik ben vandaag ook in bad geweest en kijk! Ik heb krullen. Dat is goed te zien van dicht bij. M’n haar is nog een beetje babydun, maar als dat dikker wordt, ga je het beter zien. Reken maar van Dzjez! En morgen naar de crèche.

Ik hoop dat mama weer helemaal beter is, dan kan ze mij weer halen. Niet dat ik het niet leuk vind als papa me haalt hoor, maar dat is anders. We zullen zien! Het gaat een mooie dag worden.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Een gedachte over “Grosse Krullen

  1. Dag Djzez. Even een klein knuffel berichtje uit Dresden. Wanneer je je afvraagt waar dat is, vraag je het maar aan Pappa of Mamma. Het is in ieder geval ver weg in Duitsland. We hebben een hele tijd geen E-mail gehad dus hebben we ook niet veel van je kunnen zien. Maar nu ineens zien we drie berichtjes en een helboel foto,s van jou. Ik zie dat je inderdaad een heleboel krullen krijgt. Zou je ze van pappa hebben?
    Olpa en Olma vonden het leuk dat jij onze kaart zo goed hebt gelezen, er stond dan ook een mooi plaatje op. Wij blijven een paar dagen hier en we hebben volop Internet dus we gaan goed naar je kijken.
    Een dikke en een hele grote knuffel van ons allebei,
    Olpa en Olma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s