Oeps

Het was papa die me haalde. Mama was wel beterder hoor, maar ze wilde geen rie-sie-koos nemen en dat is goed. Ik heb een mooie dag gehad want m’n vriendin Benthe was er ook. Die is ietsje jonger, 2 weken en een echte lachebek. Net als ik en dan lachen we samen wat af. Later kunnen we daar ook woorden aan toevoegen en met elkaar praten of wandelingetjes maken. Voor later dus, nu nog niet.

Had behoorlijk dorst weer vandaag. 4 flesjes en daarvoor moesten ze zelfs de diepvriesvoorraad aanspreken. Jammer dat ze het ontdooit hebben, anders was het een roomijsje geweest! En het was best warm buiten en binnen ook. Warm maar geen zon en een dreigende lucht. Maar goed, dorst dus. Somes heb je van die dagen. En toen kwam papa.

Ik hing lekker in de armen van een van de verzorgsters, een beetje zoals een aapje. Stevig vasthouden, daar hou ik van (en zij ook!) en ik kijk dan ook ontspannen, onschuldig ook. Ik keek papa niet echt aan, maar hij wel. Ik denk dat hij op ongeveer Anderhalve meter stond en ik hoor hem sniffen. Mmmm, zei hij, ik denk dat hier iemand gepoept heeft. Nee hoor zij de leidster, hij laat de hele dag al scheten en toen rook papa aan m’n broek en die zei “No Way, dis iz sirius sjti” En hij had gelijk.

Ik blijf natuurlijk onschuldig kijken. Papa dacht natuurlijk “prima” dan hoef ik het straks niet te doen en ikzelf vind het beter in de auto zonder volle luier, want zeg nou zelf, dat zit nooit echt lekker!

Mama was heel blij me te zien en ik haar! Ze straalde helemaal toen ze me zag en dat is fijn. Ik straal dan fijn terug. Toen ik naar bed ging had ik het wel lastig. Ik heb lekker gedronken, ben moe, maar toch slaap ik niet goed. Weet niet precies wat het is. Tandjes? Nog niet zichtbaar in ieder geval. Ik hou jullie op de hoogte…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s