De Triangularis Laquearia Color Flos

P1050432

Vandaag waren we allemaal thuis en hebben op het gemak de ochtend doorgebracht.

Ik heb heerlijk boterhammetjes gegeten. Botterhammetjes? Ja-ha, ik had honger en had er zin in en dat zijn 2 goeie redenen. Trouwens, boterhammetjes, wie heeft dat woord in vredesnaam bedacht! Nou dat is dus niet helemaal bekent, in ieder geval betekent het woord rammel, of remmel snee en het zou kunnen dat het daar van afgeleid is, maar niemand weet dat zeker. Dat moet een redelijk onzeker bestaan zijn voor zo’n woord. Maar goed, ik hou er van.

Vandaag gebeurde er iets raars. Nadat ik wel bijna 2 uur (!) geslapen heb en ik terug beneden kwam, groeiden er ineens bloemen uit het plafond! Ik kwam de kamer in en ze waren er al, die plafondbloemen. In alle kleuren, maar konsekwent in één vorm. Driehoekig. Ik denk dat we daarom te maken hebben met de multikleurige-driehoekige-plafondbloem oftewel de Triangularis Laquearia Color Flos.

Zo zie je maar weer, op een dag die heel normaal lijkt, kunnen altijd hele bijzondere dingen gebeuren.

P1050448Om 12 uur ging papa weg. Hij ging naar België om Siebe en Zelda te halen. Ik kan haast niet wachten, maar toch heb ik het voor elkaar gekregen. Dat betekende een gezellig dag met mama. Maar eerst heb ik geslapen. Want voor een belangrijk weekend (de eerste keer Sinterklaas en verjaardag), moet je goed uitgerust zijn. ’s middags heeft mama echt vanalles en nog wat gedaan en ik dus ook. Vooral babydingen hoor, zoals spelen, lopen, brabbelen, broek vol poepen en lachen. Zo van die dingen.

Ik heb ook ’s avonds weer goed gegeten. Surinaamse kip met pittige sambal en yoghurt. Redelijk op tijd zodat het wat kun zakken en het vuur rustig geblust kon worden…. Je denkt toch zeker niet dat ik al sambal eet! Haha, grapjuh!

Om half 7 ging ik naar bed. 120 melk en ik heb het niet eens helemaal opgedronken. Het belangrijkste is dat ik alles weer binnenhoud en heerlijk geslapen heb! De virus is nu verweggus!

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s