Hi Ha Mama

P1060349

Zo met die feestdagen raak je qua dagen in de war.
Wist ik veel dat het woensdag was?!
En op woensdag heb ik m’n mama dagje of Mama heeft haar DzjezzieDaggie, hangt er vanaf hoe je het bekijkt). In ieder geval kon ik papa z’n ogen niet zien om 2 minuten voor 6, maar hij had een flesje en dat flesje heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk om kwart over 7 wakker werd. Papa had toen al gedouched, want die ging werken en ik lag te keuvelen toen hij me kwam halen.

We hebben eerst geknuffeld en toen ben ik in de box gaan spelen. Dan vind ik het niet een probleem. Ik heb m’n Bumbaboekje gelezen en m’n Nietie (=Nijntje). Ik heb een paar boterhamstukjes gegeten, want ik had nog niet echt trek. Om 10 voor 8 zie ik papa naar boven gaan. Ik denk dat hij zachtjes mama gaat wakker maken, want hij moet vertrekken. En ja hoor! Met de haren in de war en een grote glimlach staat ze daar met haar dikke buik, vol met mijn broertje in de deuropening. oh zeg ik, OH! en wijs met m’n vinger. Dat kan ik goed.

Ik word altijd zo blij als ik mama zie, dan wil ik haar knuffelen en m’n armpjes om haar nek slaan. Ik hou van knuffelen, knuffelen is fijn en zorgt er voor dat er energie tussen elkaar gaat stromen. Probeer maar eens, voel maar eens.

Papa ging weg en ik heb een lekker dagje gehad met mama. Maar eerst heb ik nog een slaapje gedaan. Beneden hoorde ik mama allemaal dingen doen en opruimen en zingen. Ik keuvel nog wat na, tot het moment ik in m’n slaap aan het praten ben en dan stopt het vanzelf….

Toen ik wakker werd hebben we brood gegeten en zijn we gaan winkelen. Lekker om me heen kijken en praten met mama. De zon scheen en het was lekker fris. 2 januari, prima zeg ik!

Ik heb ook bitterkoekjes geprobeerd en die vind ik lekker, maar ik vandaag vooral fruit gegeten. Ananas, Appel, Banaan. Lekker vind ik dat en ik heb Macaroni gehad. Samen genoeg om weer verder te groeien.

Totdat mama zei: Daar is papa.
Ik wijzen en OH, OH roepen, maar hij kwam niet. Lichte paniek maakte zich van mij meester. De OHOH’s werden wat zachter en ik keek met onzekere ogen naar mama…. toen hoorde ik de deur en hoorde papa (in die volgorde), maar nog duurde het even voor hij binnenkwam, maar daar was hij dan! Dan ben ik ook blij.

We hebben lekker gedonderjaagd. Het enige wat papa moet doen is op de grond gaan liggen en dat is voor mij het startschot om naar he toe te rennen en op hem te vallen! Gek doen is leuk. Lekker lachen. Fijn voor het slapen gaan.

Ik lag er op tijd in. Half 7 met 240 ML melk, nog een snelle en zeer korte blik naar papa en dan bijna als een volleerde schoonspringer het bed in duiken. Ik hou van m’n bed, dat ligt zooo lekker!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s