Als je stevig staat, val je niet snel om

P1060421

Het was een vrolijke dag. We hebben veel gelachen en het was laat voor we er erg in hadden. Het was kwart over 8, terwijl mama dacht dat het kwart over 7 was, maar die is de laatste tijd wel vaker in de war….

Maar we waren lekker aan het spelen en grappen en dan vergeet je de tijd. Zo gaan die dingen.

Maar goed, stevig staan is belangrijk als je 13 maanden bent en al hard kunt lopen, want dat doe ik. Sprintjes trekken en dan overdrijf ik niet. Bijna huppelend op volle snelheid.
Ik heb namelijk nieuwe schoenen.

Het was niet gepland en dat zijn de beste momenten. Gewoon boodschappen doen, kleren in de klerencontainer, stomerij, postkantoor  en toen liepen we langs de schoenwinkel. Even kijken en ineens had ik nieuwe schoenen aan en rende ik door de winkel.

Iedereen moest lachen en ik voelde me alsof ik vleugels had. Gek wat schoenen met je doen. En weet je wat, Siebe heeft ook nieuwe schoenen. Spikes, daar kun je ook superhard mee rennen! Dat wil ik nog wel eens zien…. Siebe die hard rent!

P1060413Maar goed, ik kreeg er een tweede paar voor €5 bij, dus die heb ik ook genomen. Maatje groter voor de zomer/najaar. Dan ben ik daar ook al weer ingegroeid!

Verder was het ook een fijn dagje. Naast veel gelachen en gelopen, ook nog veel gelezen met papa en mama, in bad, in een boekendoos…. Mama is namelijk bezig de boeken te sorteren en het hele thuis staat vol met dozen en boeken. Voor mij is dat een mooie speeltuin.

P1060390

Ja, it wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Als je stevig staat, val je niet snel om

  1. Dag Kerel,
    Dat is de echte naam van je. Deze nieuwe schoenen zijn stappers en die dingen horen bij kerels. Je hebt al een stoer hemd en een stoere broek. Hoe stoer kan je worden!
    Wij vinden je een stoere kerel maar stoer is niet genoeg voor een kerel maar hij moet ook lief zijn en dat ben je.
    Dag stoere vent.
    Olpa e Olma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s