Meneertje Mannetje en de Zonnigedag

P1070268

Het is zondag en de nichtjes uit Naarden komen en Siebe en Zelda zijn er ook. Een echte familiereünie. Ik had wel een hick-up vanacht. Al die drukke dagen gaan je niet in de koude kleren zitten. Het moet allemaal verwerkt worden door m’n kleine processortje in m’n bovenkamer.

Maw: Ik werd vanochtend weer wakker. Gelukkig dacht papa pro-actief en haalde direct een flesje en daarna sliep ik tot 8 uur en dat is goed. Voor ons allemaal.

P1070296Siebe en Zelda zijn ook vroeg opgestaan en we hebben met z’n allen ontbeten en op de tafel straalde een heel mooi boeketje…. Van Zelda, die had ze gisteren als een kadootje voor mama gekocht. Dat zijn dingen waar je bijna een traantje van weg moet pinken. Zo mooi! En Lief!

Het ontbijt smaakt er nog beterder door. Daarna gingen de kinderen Monopoly spelen. Echt tussen de bedrijven door, maar wat moet dat moet. Want ze willen allemaal winnen!

Om 11 uur zijn Philine en Lauren en Tante Evelyn er. De zoete en gezellige inval. Dat kan nu want ze wonen vlak bij en er is een soort automatische klik. Gezellig spelen.

P1070276

P1070274Ik sta er bij alsof ik al 15 maanden ben, maar dat ben ik niet. Pas 13eneenhalf. Jaja, ik ben groot voor m’n leeftijd. En sterk…. En ondernemend.

P1070287

Toen Evelyn wegging, maakten papa en Siebe en Zelda zich ook klaar. En ik ook. Ik ging naar bed. Zij gingen weg en ik stond al weer bijna op… OK, ik heb 5 kwartier geslapen, maar werd wakker op het moment dat mama net op de bank ligt.

Ik heb daar een soort radar voor en onbewust heb ik het haar vandaag wel moeilijk gemaakt. Ik heb werkelijk OVERAL aangezeten en soms 2 dingen tegelijk, zoals de kastdeurtjes en vuilnisbak. En mama maar heen en weer lopen. Sorry.

Ik ben ook nog even in bed geweest, maar dat was ook maar voor 15 minuten. Ook daarvoor m’n verontschuldigingen. Ik denk dat mama zelden zo blij was dat papa thuis kwam. Sneller dan anders, want Naarden-Gent is korterder en dat is goed!

P1070291

We hebben heel gezellig gedaan en hart gelachen en mama had een hartje in haar haar. Dat was er zomaar, waarschijnlijk om ons iets duidelijk te maken.

Ik hou ook van haar!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s