GeCréched!

Ik kon het niet laten, moest even deze foto laten zien.

Ik ben hier net aangekomen in de crèche en dat is echt leuk. Rood staat me goed, al zeg ik het zelf.

Was wel een ‘onrustig’ nachtje en ik ben veel wakker geweest. Weet niet precies waarom. Honger, kou, dromen? Want ik schop de dekentjes van me af als ik aan het slapen ben. In m’n dromen denk ik namelijk dat ik al kan lopen of zo. Of in ieder geval ben ik druk in de weer m’n beenspiertjes te oefenen en met m’n hoofd te draaien!

Ik denk dat papa en mama wel een beetje last hebben van hun slaapspiertjes, want die zijn best veel wakker geweest, vooral die van mama. Niet dat ik er iets van gemerkt heb hoor! Ze waren alletwee vrolijk en liepen zingend door het huis. Tsja…. wat moet je daar van zeggen!

In ieder geval ga ik vanavond GOED slapen, met lange tussenpozen in m’n slaapzakkie!
Lekker warm.

Een gedachte over “GeCréched!

  1. Nou zo te zien , heb je het wel naar je zin.Door dat jij een lachebek bent, zul je vast wel veel vriendjes en vriendinnetjes hebben .Dan heb je natuurlijk ook geen tijd om veel te slapen.Ik geef je gelijk. Geniet van de dag. Dikke kus oma en opa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s