Gecrashed

20120227-222853.jpg

Na zo’n dag doe ik nog even leuk als ik thuis kom, maar dan gaat wel het licht uit hoor!
Het was weer beregezellig en dat vreet energie. Dus als mama me komt halen ben ik echt blij en dan gaan we samen naar huis. En dan komt papa en dan kan ik nog even heel hard lachen en kletsen, maar dan heb ik honger en dan zit er maar één ding op: eten!

En daarna doe ik nog even m’n best, maar dan slaap ik. Heel hard.
Heel vaag heb ik tante Ina nog op de achtergrond gehoord op de Skaaaip, want die was jarig (geveeeliciteerd!).

Als papa me wakker maakt, ben ik weer (even) klaar wakker. Schone luier aan en dan… in m’n slaapzakkie! Ben benieuwd. Heb zin om te slapen. Maar eerst nog wat drinken. Pakken wat je pakken kan, nu kan het nog, straks slaap ik.
Welterusten alvast!

20120227-223020.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s