Geen zin…

…ken ik niet. Wel zin wel!

Het was een heerlijke nacht in m’n slaapzakkie. Niks mis mee. Kun je lekker trappen en toch ingestopt blijven, dus koud heb ik het niet gehad. En honger ook niet echt. Beetje, twee keer en dan lekker tot 7 uur slapen en dan komt papa me weer wakker maken.

Ik heb nu iets nieuws bedacht en papa weet dat, maar ik weet dat papa dat weet, dus wacht ik wat langer.
Met plassen. Dus, hij legt me neer, ik lach, hij maakt m’n luier los maar houdt hem nog wat tegen me aan, ik lach en kijk wat moeilijk, hij denkt na een minuutje, klaar en gaat me wassen. Maarrrr, ik hou het in!

En, als hij dan klaar is met wassen en me afgedroogd heeft en denkt dat het achter de rug is dan plas ik! Met een mooie boog van de commode, helemaal naar de andere kant van de kamer en papa die als een toreador aan de kant springt. Lachuh!

Ik ga er weer een mooie dag van maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s