Heen en weer

Het was een heen en weer dagje in meerdere opzichten.

Het was een heen en weer naar m’n bedje, waarbij de tijd tussen heen en weer kort was, want ik had geen zin om te slapen. Dat komt waarschijnlijk door de warmte en omdat ik gisteren geleerd heb dat ik met weinig slaap toe kan, zolang het maar gezellig is. Dus die gezelligheid zoek in dan op. Zo ben ik.

We zijn heen er weer geweest naar Evelyn, Philine en Lauren en dat was supergezellig. Er stond een zwembad en ik had een klein zwembadje voor me zelf. We hebben allemaal spelletjes gedaan, waaronder een liedje dat, jawel “Heen en weer” heet en ik was het die heen en weer ging! Lachen.

Ik heb ook geschommeld, dat was voor het eerst in m’n leven en natuurlijk ook heen en weer alweer. Spannend hoor, zo’n babyschommel, ik zit daar volledig angstloos in, maar ik ben ook nog maar 8. 8 maanden en een half en dan heb je nog niet zoveel angst.

Het was lekker relaxed vond ik toen ik in de auto terug zat en ben pardoes in slaap gevallen en op het moment dat de auto uitgaat, ben ik dan weer wakker. Dan heb ik net genoeg geslapen.

Thuis was ik er een beetje door. Ik denk dat ik toch een beetje last van alles had. Laat, druk en warm, dat zijn de ingrediënten voor een onrustige baby, m’n haar was nat van het zweet (wat m’n krulletjes ten goede komt).

Alhoewel, eigenlijk viel het wel mee. Ik werd alleen zeer onrustig wanneer ik in bed lag. Uiteindelijk ben ik er 4 heen en weer geweest, waarvan 2 keer naar beneden. Daar heb ik zeer gulzig, zeer veel water gedronken en papa heeft me toen naar bed gebracht. Dat was de truc. Ik heb nog een keer gelachen en ben hard in slaap gevallen. Het was half 9, dus.

it wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s