Bijbelse taferelen

Ik ben vanochtend met papa opgestaan en mama mocht blijven liggen. Zo verdelen we die dingen. Dan hebben we quality time, die begint met een boterham en wordt gevolgd door een gezellige 120 milliliter melk. Dat is een goed begin van de dag.

Daarna werd de dag nog beterder, want toen hebben we gespeeld en daarna hebben we Nijntje gekeken. Dat is leuk. Dan hebben we nog wat rondgelopen en voordat je het weet is het alweer 10 uur en was ik al weer klaar voor een tochtje naar m’n bed. En dat gaat niet zonder melk. Dus weer 90 ml en dan ga ik lekker slapen.

Toen ik weer wakker werd was mama daar. Die heeft me opgehaald. Grappig, want ik had haar sinds 3 uur vanochtend niet meer gezien. Een mooi weerzien dus.

Papa ging uiteindelijk om een uur of 3 mountainbiken en toen lag ik al weer in m’n bedje. Ik ben een baby hè en ik bereid me voor op de rest van de dag en de komende week. Moet ik weer fris zijn. Zo gaan die dingen. Kort slaapje dat wel en toen gezellig in de box. Lekker spelen en babbelen met mama en dan sta ik natuurlijk rechtop en ineens:

PRWRWRRRRWRRWWRRWR!

Broek vol en als ik zeg vol dan bedoel ik vol, als in een echte Strontvloed!
Die luier was echt alleen maar accessoire, want die had niet de macht of de kunde iets te doen tegen deze overdaad. Het liep langs m’n benen naar beneden en dat is goed. Beter dan langs m’n rug omhoog, want dan heb je te maken met rare poep die tegen de zwaartekracht in gaat! En dat is nooit grappig.

Toen papa weer terug kwam, was ik natuurlijk weer helemaal schoon. Papa ook, maar wat raar was, hij proefde helemaal zout! Dat heb ik per ongeluk geproefd. Grappig, een zoute papa!

Ik was niet echt in de eetstemming. Soms heb je dat en dan drink ik gewoon wat extra melk. Maar als ik dan een perzikje krijg, hap ik toe! Die vind ik echt lekker.

En dan naar bed met een…. flesje melk. 120 milliliter. Goed slapen, zeg ik!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s