Donderjagen

P1050662Met snelheidslijnen….

Er is niks leukers dan de dag eindigen door te donderjagen met Papa. Jagen op donder, dat klinkt stoer en leuk, bovendien. P1050675Dat begint met voorlezen en eindigt met vliegen in de lucht aan de tanden van papa. Ik had al gegeten en heb alles binnen gehouden hoor.

Het was sowieso leuk thuiskomen, want het weekend begint en morgen gaan we de sleutel van het nieuwe huis ophalen! Jeej! Maar daarover morgen meer. Toen ik thuiskwam ging ik in de tafelstoel zitten in de keuken. Papa was cake aan het bakken en ik heb spaghetti gegeten. In het begin deed ik wat moeilijk, maar uiteindelijk heb ik het allemaal opgegeten en de yoghurt. Back on track, zou mama zeggen.

Wat mama ook zei is dat ze vond alsof ik loop als iemand die dat al 1à jaar doet. 10 jaar!? Ok, dat is wat overdreven, maar ik moet zeggen, het voelt best goed en vertrouwd, plus het gaat sneller dan kruipen tegenwoordig plus je ziet de wereld vanuit een ander perspectief.

Ik had trouwens een lekker dagje op de crèche, maar begin een beetje eenkennig te worden. Dat komt omdat ik één jaar ben, dan krijg je dat soort dingen. Die gaan weer over hoor, maar voorlopig ben ik het liefst bij Ellen en als ze weggaat, vind ik dat niet leuk!

Ik heb ook goed gegeten en geslapen. Eigenlijk ben ik een voorbeeldige baby, die ‘flink’ is. Echt waar, ik doe wat moet en doe in het algemeen niet moeilijk. Ach ja, waarom zou ik. Ik bedoel, als ik me goed voel, waarom zou ik dan anders doen dan goed!

Waar was ik? Oh ja, lopen in de kamer, dat gaat super. Het was heel gezellig, ik loop wat rond, pak wat spullen, zit aan dingen die niet mogen papa of mama zegt dat het niet goed is en ik ga weer verder. Ineens was het half 8! Normaak slaap ik dan al en aangezien we morgen weer vroeg op moeten, want we gaan naar het nieuwe huis! Bedtijd dus.

Dan begin ik wat te piepen om papa te stimuleren. Op het aankleedkussen is het tussen een lach en een traan, maar ik weet dat dat flesje daar naast de stoel staat…. Dat is het uiteindelijke doel. Lekker drinken. En wat grappig is, als ik klaar ben, dan duik ik uit mezelf in bed. Dat is mijn moment. Met m’n billen omhoog, lekker slapen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s